Yayın Tarihi:15 07 2015 20:41(987)

Başkan Ergün'den Belediye Personeline İftar

Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ün gazhane caddesi üzerinde bulunan belediye sosyal tesisin teras kısmında düzenlediği iftar yemeğinde belediye personeli ile bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeği programına Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Başkan Yardımcısı A. Adil Akın, Belediye Meclis Üyeleri, birim Müdür ve Amirleri, personel-eş ve çocukları katıldı.Yemek öncesi Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı personel ve aileleri ile tek tek selamlaştı.

Başkan Ayhan Ergün iftar sonrası kısa bir konuşma yaparak, "Her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı'nda da tüm personelimiz ile büyük bir aile olarak bir araya gelmiş ve hep birlikte iftar sofrasında eş ve çocuklarımızla birlikte iftar yapmanın mutluluğu yaşıyoruz. İlçemizin bugünlere gelmesine, belediyemizin başarılarına, emeği geçen tüm personelimizi kutluyorum. Ben geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki ramazanlara da Allah herkesi sağlıklı sıhhatli kavuşturmayı nasip etsin “ dedi.

Başkan Ergün konuşmasının sonunda belediye ailesinin Ramazan Bayramını kutlayarak, hep birlikte güzel bir bayram geçirebilme temennisinde bulundu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

100203


Tasarım:DtGaNi