Yayın Tarihi:16 07 2015 22:40(2625)

Boyabat’ın Merkezi'nde Rezalet Görüntüler!

Boyabat Dörtyol'da bu enkazla kim ilgilenecek? Aylardır bu vaziyette duran ve adeta trafiğin aksaması için yapılmışcasına yolu daraltan bu bölüm ne işe yarıyor? Sadece otların yetiştiği Boyabat’ın en merkezi yerinde bulunan bu çirkin görüntünün olduğu yer pislik ve çöplük yerine daha mantıklı bir şekilde değerlendirilemez mi? Bu alan daraltılarak trafik akışı daha da rahatlatılamaz mı? Boyabat Dörtyol'daki bu alan hiç bir yetkilinin gözüne çarpmıyor mu? Bu alan Boyabat’ın bir yarasına merhem olamaz mı?

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: gurbetçi 20 07 2015 17:49
bence boyabat lılar bıraz çevresine sahıp çıksa hıç bır dert olmıyacak

6. Yorum: yağcılara 18 07 2015 18:58
bu habere bile karşı çıkan yağcılar yine faaliyete geçmiş.hemen de yeşilci olmuş.beş metre kare çimene sahip çıkmışlar .yeni rant alanı yapılan alanlarda ağaçlar kesilirken yeşillikler yok edilirken neredeydiniz.boyabatın en merkezi yerinde pislik diz boyu iken hala belediyenin zamanında müdahale etmediğini yazamayıp vatandaşı suçluyorsunuz.bazı haberciler de bir sözüm var hani haber başlığın "nereden nereye"eh bu memlekette yağcılık diz boyu olunca başka söze gerek yok.

5. Yorum: belediye çalışıyor mu 17 07 2015 23:59
beldiye yetkililerine sesleniyorum apartman aralarında bir sürü inşaat artıkları ve molozlar var . gözüme çarpanlar ise şunlar, çiftçi petrol arkası boş arazide kale bodur fayans berbat şekilde. gene yıldız mah. yeni yapılan apartman araları çimento kağıtları inşaat artıkları bolca mevcut. belediye bunları hiç mi görmüyor. oralarda oturan insanlar hiç mi rahatsız olmuyor. yada belediyenin bir şey yapmayacağıni bildiklerinden ses çıkarmıyorlar.

4. Yorum: misafir 17 07 2015 23:14
yesil alanin kaldırılmasına gerek yok.fakat çevredeki esnafin o bölgeyi temiz tutması için gayret sarf etmesi gerekir.ayrıca belediyemiz herhalde çok fakir iki yıldır kırli ve kötü kokulu olan konteynirları hala yenileyeçek. bu bölge boyabat in merkezi yabancı gelen kişilerin ilçemiz hakkındaki düşünceleri hiç iyi olmaz.

3. Yorum: boyabatlı 17 07 2015 08:02
tebrikler iyi haber.

2. Yorum: halk 16 07 2015 23:20
yeşilliği katlediyor belediye diyordunuz şimdi niye çimenlere göz dikdiniz çevreci boyabat gazetesi ve ayrıca diyelim ki o yeri kaldırdı belediye karşıda koca ev var arabalar ne yapacak evin içinden mi geçecek mecbur yine sağa veya sola dönecekler orası ha kaldırılmış ha kaldırılmamış farkeden bişey olmaz

1. Yorum: ferhat 16 07 2015 23:05
bu sekilde isyan etmenin lüzumu yok.
hadi vatandaslarin pislik atmasi hic oyle hos olmamis. bu vatandaslara zanitanin ceza kesmesi gerek.
kücükte olsa bir yesil alanin belediye tarafindan gerceklestirildigi , cok hos. her yerin beton olmasina gerek yok...
daha fazla yesil alan bulunsun belediye sinirlari icinde. belediyecilik bu güne degil on yil yirmi yil sonrasinin ihtiyacini görüp ona göre hiet sunmasi denektir.
avrupada bütün yeni büyük ölcüdeki belediyeler araba kullanimi azalsin diye bisiklet ve toplu tasimaya önem veriyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

23323


Tasarım:DtGaNi