Yayın Tarihi:16 07 2015 23:48(855)

Bu iddialar doğru mu?

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici’nin Yönetim Kurulu kararı olmadan, harcama yaptığı ve oda meclisi tarafından yapılan toplantıda ödemelerin reddedildiği öğrenildi.

Sinop’ta son günlerde vatandaşlar arasında konuşulan bu konuyu Bizimkaradeniz gazetesi araştırdı. Yaklaşık 20 yıldır Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı yürüten Erol Derici’nin makam odasına yaklaşık 82 bin TL. civarında masraf yaptığı ve bu ödemelerin yönetim kurulu kararı olmadan yapıldığı ortaya çıktı. Diğer bir iddiaya göre makam odası dışında bir alt kat ve üst kata da masraf yapacağı bunun ise yönetim kurulu üyelerinin tepkisi üzerine durdurulduğu söylendi.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası binasına alınan 70 metre yolluğun 7 bin TL.’ye, makam masasının 12 bin TL.’ye, toplantı masasının 4 Bin TL.’ye, ve bir adet güvenlik kamerasının 5.500 TL.’ye alındığı söylenirken, ayrıca Başkan Derici’nin makam aracını kendi şahsi işlerinde kullandığı ve kendi oteline malzeme taşıdığı söylentiler arasında.

Bizimkaradeniz Gazetesi olarak soruyoruz? Bu iddialar doğru mu? Eğer yönetim kurulu üyelerinin imzası olmadan harcama yapıldıysa, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası’na müfettiş çağırıldı mı? Bizimkaradeniz Gazetesi olarak bu konunun takipçisi olacağımızı bildirirken bu soruların cevabını bekliyoruz...

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

111760


Tasarım:DtGaNi