Yayın Tarihi:17 07 2015 06:28(870)

ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü'nün Bayram Mesajı

Rahmet, mağrifet ve bereket ayı olan Ramazan ayını idrak etmiş olarak paylaşma yardımlaşma kardeşlik birlik beraberlik mutluluk huzur gibi fazıletli duyguları en yoğun şekilde yaşadığımız bir Ramazan bayramına daha erişmiş bulunmaktayız. Bayramlar kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği hoşgörünün egemen olduğu dini ve milli duyguların inançların örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği insanları manevi bakımdan en üst seviyelere çıkaran çok özel günlerdir. Bayramlarımızın en önemli özelliklerinden biride bayram yapamayanların derdine kederine acısına ortak olmak ve yaşanan sevinci en geniş ve en üst seviyede paylaşabilmektir.Bu bağlamda ASİLDER Ailesi olarak şahsım ve camiam adına  Mubarek Ramazan Bayramınızı gönülden kutlar sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlara birlik beraberlik sağlık huzur ve mutluluk içerisinde erişmeyi şahsım ve ülkem adına en kalbi duygularımla temenni eder selam ve saygılarımı sunarım.

Yönetim Kurulu Adına
Kenan Güllü
ASİLDER Genel Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46101


Tasarım:DtGaNi