Yayın Tarihi:17 07 2015 06:46(724)

Başkan Kılıçaslan’dan Bayram Mesajı

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Ramazan Bayramı nedeniyle birBayramların, sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı günler olduğunu hatırlatan Başkan Kılıçaslan, Ramazan Bayramı’nın tüm ülke ve tüm dünya insanlığına sağlık, barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

 Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan mesajında, “Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız bir bayramı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Durağanlı Hemşehrilerimin, Milletimizin, ve İslam aleminin Ramazan bayramını en içten duygularımla tebrik eder, bayramın bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim.”dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

26500


Tasarım:DtGaNi