Yayın Tarihi:20 07 2015 06:27(6836)

AKP Bayramlaşmasında Hüseyin Cömert'e Saldırı

AKP Bayramlaşmasının fotoğraflarını çeken Hüseyin Cömert'e, Sinop Eski AKP Milletvekili Mehmet Ersoy'un fotoğrafını çekerken, sözlü saldırı oldu. Hüseyin Cömert'in yargıya taşıdığı konulardan dolayı kendisine, o sırada konuşma yapan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından topluluğun önünde "Aramızda Kültür Sarayını yaptırmak istemeyen seviyesizler var" denildi.

Bunun üzerine bazı AKP'lilerinde Hüseyin Cömert'e sözlü saldırıda bulunduğu, fiili olarak saldırmak istendiği ancak başarılı olamadığı öğrenildi.

Bunun üzerine Hüseyin Cömert'in de Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'ya dönerek yapmış olduğu icraatların olumsuzluğu ile ilgili sözler söylediği ve orada bulunan Emniyet yetkililerinin yanına gittiğinin görüldüğü belirtildi.

Bu olaydan sonra Hüseyin Cömert, orada bayramlaşma için bulunan herkesi şahit gösterip, Polis'e şikayetçi olduğu öğrenildi.

Bildiğiniz gibi, Hüseyin Cömert'in açmış olduğu dava sonucu, Kültür Sarayı inşaatı imara aykırı bulunarak Samsun İdare Mahkemesi tarafından yürütmeyi durdurma kararı ile mühürlenmesi istenmiş, Boyabat Belediyesi Meclisi'nin olağanüstü toplanmasıyla burada yeniden imar değişikliği yapılarak, Samsun İdare Mehkemesi'nin kararı uygulanmamıştı.

Yine Hüseyin Cömert tarafından, Kültür Sarayı'nın mühürlenmemesi ve olağanüstü belediye meclisi toplantısıyla yapılan imar değişikliği ile ilgili, idari ve adli mercilere Belediye Başkanı, Belediye yetkilileri ve Belediye Meclisi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Bu olaylardan sonra, bugün bu sözlü saldırı olayı gerçekleşti.

NOT: BU HABERE TEYİD İÇİN TELEFON NUMARASI, İSİM VE SOYADI OLMADAN YAPILAN YORUMLAR YAYIMLANMAYACAKTIR. YORUMCULAR LÜTFEN İSİMLERİNİ VE SOYİSİMLERİNİ YAZARAK YORUM YAPSINLAR. TEYİD'DEN SONRA TELEFON NUMARASI YAYIMLANMAYIP SİLİNECEKTİR.
RUMUZLA YAPILAN YORUMLARDA SİTEMİZİN SİSTEMİ TARAFINDAN  OTOMATİK OLARAK SİLİNECEKTİR.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: hüseyin cömert 20 07 2015 21:02
sayın ersoy.....bırak oyu vebalimi dahi vermem..resimde arkanda koruma gibi gezen köylünün yaptıklarını ve boyabatı kimlere emanet ettiğini gördün ve duydun. o köylün olan kişi belediyeye ait 100 sandalye masayı güya emanetmiş belediyeden .....köy derneğine vermedimi. yine o kişi panayırlarda gayri resmi makbuzla para tahsil etmedimi. boyabatı teslim ettiğin şu imar ve ihale yolsuzluğu olduğu için yıkılacak olan meşhur 11 katlı binaların ortağı değilmi.ne demiş atalarımız''bana arkadaşını söyle senin kim olduğunu söyleyeyim''sakına alınma ben demiyorum atalarımız demiş.ayrıca sizi şahit olarak yazdırdım.unutma ki bu dünyanın diğer tarafıda var,bildiğim kadarda imamhatip mezunusunuz.saygılar

5. Yorum: hüseyin cömert 20 07 2015 10:14
sayın boyabatlılar...söz konusu parkta 30 adet cam kesilmişti. kesilen çamlar hakkında 1-2 kez haber ve makale yazdık. haber ve yazılarımızda ısrarla şunu belirttik.bu çamların esas kesiliş amacı akp nin bayramlarda ve özel günlerde yapacağı toplantılar için bu alanı genişletmek amaçlı dedik.şimdi yayımladığımız resimlere dikkatli bakın.eskiden o alanda çamların çok olması nedeniyle topluluk parca bölüktü. ama şimdi ise yani çamlar imha edildikten sonra orası konferans salonu gibi olmuş.yani biz söylediklerimizde haklı çıktık.dörtyoldan mezarlık mevkiine güya yürüyüş yolu yaptılar.yol boyunca mevcut ağaçları keserek.kesin kesin yaş kesen baş kesermiş, siz kesmeye devam edin.hani devletin bekası için evlat katliamı münasıp ya,sizde ağaç katliamı hakkında sayın müftü beyden fetva alabilirsiniz.çünkü bu dünyanın diğer tarafıda var.mazaallah....

4. Yorum: hüsnü cömert 20 07 2015 08:53
kendi seviyesi kaç numara acaba beni konuşturmasın

3. Yorum: hüseyin cömert 20 07 2015 07:24
buradan o üç kişiye veya aynı fikirde ve yolda olanlara sesleniyorum.. benim adım hüseyin cömert,allahtan başka beni kararımdan kimse ceviremez. sizin gibiler vız gelir tırıs gider.sizler yasaları çiğnersiniz fakat ben hukuk mücadelesi yaparım. bir değil iki değil üç değil on üç sefer imar değişikliği yapsan o kültür sarayı mü hür le ne cek... işte o zaman bu halk belediyeyi nasıl zarara uğrattığınızı görecek ve size lanet yağdıracak. türkiye cumhuriyeti bir hukuk devletidir yasalarla yönetilir.bunu sizlere öğreteceğim. sinop'a taşınacaktım ama sizlere meydanı boş bırakmamak için taşınmıyorum. o 11 katlı binaların nasıl yıkıldığını,kültür sarayının nasıl mühürlendiğini,ayrıca bir iş adamına ait a...y...i... nasıl mühürlendiğini ömrümüz varsa boyabat halkına göstereceğim.bu benden namus sözü olsun

2. Yorum: hüseyin cömert 20 07 2015 07:08
tabi o anda etraf buz kesti bir suskunluk..ben orayı terk etmek için koyulduğumda arkadan bir ses...hani panayırda gayrı resmi makbuzla para toplayan, hani belediyenin 100 e yakın sandalye ve masasını ......varya (kt)sandalyeyi kaldırmış arkamdan geliyor.kasım bey ben her gün çarşıdayım beklerim.ama şunu unutma keser döner sap döner gün gelir hesap döner.neyse ben yürümeye devam ederken hani şu 11 katlı binaların sahibi varya,bana karşı karın ağrısı olan(aç)oturduğu sandalyeden kalkarak küfür etti.bu arada şu anda hatırlamadığım birisi beni olay yerinden uzaklaştırdı. ali bey 11 katlı binalarda yolsuzluk yaparken düşüneydin,ayrıca küfrün için saygılar sunarım. parkın çıkış kısmında bulunan emniyet görevlilerine bu üç kişiden şikayetci olduğumu söyledim ve emniyete giderek bu kişiler hakkında davacı oldum

1. Yorum: hüseyin cömert 20 07 2015 06:51
bugün 14.30 sularında chp nin bayramlaşmasını görüntüledikten sonra söz konusu parka gittim. akp ilçe başkanının bayramını kutladıktan sonra oradaki kalabalığı görüntüledim.tabi bu arada hiçbir yetkili toplantıya teşrif etmemiş. aradan 45 dakika geçtikten sonra şefik gelerek kürsüye yöneldi.cenaze evinden geldiklerini bu sebepten dolayı geç kaldıklarını ve topluluktan bu geçikmeden dolayı özür diledi.tabi bende bu ara konuşma esnasında iki poz aldım. tam bu arada eski vekil sayın ersoy geldi.onu görüntülerken şefik aramızda kültür sarayını yaptırmamak isteyen seviyesiz insanlar var bana kimse engel olamaz gibi sözler sarf ederek resmen bana sözlü saldırıda bulundu. bende bunun üzerine o kalabalığa rağmen şefiğin karşısına gecerek ..yalan konuşarak milleti kandırma.sen orada yasaları çiğniyorsun ama ben mücadelemi hukuk üzerinden yapıyorum diyerek bağırdım.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

38172


Tasarım:DtGaNi