Yayın Tarihi:21 07 2015 05:10(2737)

Boyabat'tan Muhteşem Manzaralar -2 (Çöpler)

Bilboradlarda "Başka Boyabat Yok" yazıyor, ayrıca Boyabat'ın Marka şehir olacağı ifade ediliyor. Bizde bu söylemlerin üzerine bundan böyle Boyabat'tan Muhteşem Manzaralar serisini hazırlamaya karar verip, serinin ilk görüntülerini sizinle paylaşıyoruz.

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: nur.. 22 07 2015 21:44
fotoğrafları çeken kemaldede mh.'ndeki çöplüğü ve yakınından geçen ırmak boyunu çekmeyi unutmuş. kendimi bildim bileli çamur, çaltak ve rezillik. belediye sağ olsun. yedikleri helaldir..

12. Yorum: vatandaş 22 07 2015 03:24
yeni gençlik merkezinin önünüde çekseydiniz. heryeri del
k deşik ettiler araçların beli kırılılıyo altı sürtüyo geçerken. bu nasıl bi sorumsuzluk. bir yeri eşiyorsun öle bırakıyorsun vatandaş nasıl geçerse geçsin kimin umrunda.

11. Yorum: bybtlı57 22 07 2015 02:14
ya15 sene öncesinin boyabatınında resimlerini kuynda aradaki farkı görelim

10. Yorum: hüseyin 21 07 2015 22:01
geçen gün haberlerde bir motosikletli izledim, yaptığı iş söyle idi
aracının camından herhangi bir çöp atanın çöpünü alıp peşinden yetişiyor camdan içeri geri atıyordu. çok hoşuma gitti bu eylem.
boyabatımızı bu halde görünce inan o motosikletli ne kadar haklıymış diye bian düşündüm böyle bir eylem planlansa denseki belediyenin toplamadığı çöpler toplanacak ve belediyenin önüne yığılacak inanın ankaradan kalkıp gelirim. yazıklar olsun şu zamanda böyle bir görüntüyü hemşehrilerime layık gören yönetime, yazıklar olsun bu anlayışa, yazıklar olsun seçilmiş kişinin bir üst makamına, denetleyip tenkit etmediği için.

9. Yorum: halk 21 07 2015 19:44
halkın parasıyla dört yola reklam panosu yapılıp ,bedava kendi reklamını yapıp,sonra marka şehir.memleket pislikten geçilmiyor.misafirlere rezil olduk.bayramda ekmekler hamur gibi ,üstelik çok uygunsuz şekilde satıldı.marka şehirmiş.hiç marka şehir görmesek inanacağız.

8. Yorum: gerçek 21 07 2015 17:43
yıllardır bu memleket sloganlarla kulağa hoş gelen sözlerle hayallerle insanlar avutuldu artık gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı vizyonsuz vasıfsız yöneticilerin hatalarını halk çekmeye başladı uyanma zamanı...

7. Yorum: boyabatlıklar 21 07 2015 17:31
nedir bu çöp ve pislikler yahu nedir ? belediye nerdeeeeeee belediye.yazıktır günahtır be dostlar.

6. Yorum: önce kendini yargıla 21 07 2015 16:29
bu görüntülerden sorumlu sağdece belediyeyi ve belediye çalışanlarını sorumlu tutamazsınız.bu toplum olarak bizim en büyük sorunumuz ve görevimiz.belediyeye dışarıdan gelen müdür vasfında çalışan ve kendi kurumlarında asla o koltuğun hayalini dahi göremeyen şahıslar özelliklede personelden sorumlu müdür kendi oğlu seçimde doğru dürüst belediyeye gelmez normal zamanda saat 8 de mesai başladığı halde saat 9 -10 hatta öğleden sonra gelir ama bir personel 5 dk.geç gelse müdürlük makamını konuşturur. bi önce kendi oğluna bak bee izin dersen memur gibi izin kullanır şözde şirket elemanı ama memurun da hepsinin de üstünde önce kendinizi düzeltin.bu halk sizi sizin yaptıklarınızı asla unutmaz.....

5. Yorum: balkes 21 07 2015 15:18
sayın yetkililer lütfen balıkesir belediyesi'nin çöp konteynırlarına bi bakın , tam boyabat'a hitap edecek bir şekilde dizayn edilmiş , bu çöp tenekeleri ihtiyaca cevap vermiyor , ve çok pis görünüyor , kokusuda cabası ! lütfen belediye başkanımız balıkesir belediyesi ile irtibata geçsin , biraz incelesin bana hak verecektir.

4. Yorum: melih57 21 07 2015 14:45
çoraklı kardeşim katılıyorum. yürürken yediği yiyeceğin kağıdını olduğu yere atanların, herşeyi başkasından bekleyenlerin bol olduğu ortamda yetişemezsiniz.

3. Yorum: haşereci 21 07 2015 07:01
e nolmuş...alışık değil belediye.10 bin kişye hizmet vermeye alıştıklarından bayramda nüfus 200 bine dayanınca sapıtıyorlar.artı kendi adamlarına vasıfı var mı yokmu kravat verip memur yapıp kendine oy vermiyenleri çöpe sürersen olacağı bu....

2. Yorum: hüseyin cömert 21 07 2015 06:35
iki kaldırım yapmakla veya yasaları çiğnemekle kendisini dev aynasında gören şefik başkan...çöp konteynerlerin yanından kokudan geçilmiyor göreve geldiğin günden beri 70-80 kişi aldın, aldığın kişiler ne işe yarar bilmem ama hala temizlik işçisi yeterli değil. istersen bir 50 kişi daha alabilirsin ama yine bu işin üstesinden gelemezsin.çünkü bu işler kabiliyet ve yetenek işi.pazar günü çart çart atıyordun.haydi medya önünde bir halk toplantısı yapalım, yapalım ki boyunu endamını bir görelim....el mi yaman bey mi yaman. sakına gelirsen yanındaki danışmanlarını ve pazar günkü efelerinide getir.halk toplantısı yapacağın günü dört gözle bekliyorum

1. Yorum: çoraklı 21 07 2015 05:31
marka olmak marka oldum demeyle olmuyor. şarkının da dediği gibi bir şeyler yapmak lazım. bu durumun sorumlusunu yalnızca belediye olarak mı göreceğiz yoksa diğer yandan buna sebep veren halkımıza da biraz pay mı vereceğiz. bakınız buraya new york belediyesinin imkanlarını da sağlasak halkın zihniyeti yaşama tarzı kültürü değişmediği sürece, kendini feodal toplum zihniyetinden çıkaramadığı sürece bu durum aynen sürecektir. ne demişler '' merkebe cübbe giydirmeyle imam olmuyor'' belediyenin de gayretkeş olmadığı da gözden kaçmamalı. çalışmak asli vazifesi tâli değil.!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

45388


Tasarım:DtGaNi