Yayın Tarihi:21 07 2015 21:55(1287)

Durağan’da Cenaze Hizmetleri Artık Ücretsiz

Durağan Belediyesi’nce vefat eden vatandaşların tüm cenaze hizmetlerinin ücretsiz verilmesi kararı alındı. Durağan’da uygulanmaya başlanan yeni kararla vefat eden vatandaşın “yıkama ücreti, kefen bedeli, mezar açma, cenaze oto bedeli, görevli imam vb." gibi hizmetlerden artık ücret alınmayacak. Amaçlarının acılı günlerinde hemşerilerinin yanında olmak olduğunu ifade eden, Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, artık vefat eden vatandaşın tüm cenaze hizmetlerinin ücretsiz yapılacağını söyledi.

Acınız Acımızdır

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, vefat eden vatandaşın tüm defin işlemlerinin artık ücretsiz hale geldiğini belirterek: “Vatandaşların acılı gününde bir de defin işlemleri ile uğraşmaması için gerekli çalışmaları tamamlayarak, bu hizmeti  artık ücretsiz vermeye başladık. Vatandaşlarımızın doğumundan ölümüne kadar Durağan Belediyesi olarak yanlarındayız. Vatandaşlarımızın iyi günde ve kötü günde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Yeni doğmuş bebeğin sevincinde de, yapılan düğününün coşkusunda da, vefat eden insanın taziyesinde de, aileleriyle birlikte, ilk önce bizler oluyoruz. Seçimle iş başına gelmiş bizler için en büyük mükâfat, derdine derman bulunmasına vesile olduğumuz vatandaşlarımızın, gönüllerinden kopup gelen bir ‘Allah razı olsun’ sözüdür. Bu sözü hiçbir maddi karşılıkla mukayese edebilmek mümkün değildir. Durağan’ımız için var gücümüzle gece demeden gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.“ dedi.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: boyabat li 22 07 2015 17:25
hayırlı olsun utan sefik başkan birak cenaze yikama aeacini bir hamam bile yapamadinlar lafa grlince hersey yaparlar

4. Yorum: vatandaş 22 07 2015 16:54
helal olsun başkana durağan boyabatın yarısı kadar bile değil. gelir bakımında durağanı üçe katlar ama malesef vatandaş hiç bir hizmetten faydalanamıyor.

3. Yorum: vatandaş 22 07 2015 16:01
çok güzel bir çalışma olmuş .tebrikler,darısı boyabata

2. Yorum: ramazan muslu 22 07 2015 03:53
durağan belediyei başkanını tebrik ederim.boyabat hala cenaze yıkama aracı bile alamadı yeşilyurt köyü bile daha önce aldılar.

1. Yorum: mustafa 21 07 2015 23:49
lafa söze değil icrata bakacan helal olsun başkana


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33175


Tasarım:DtGaNi