Yayın Tarihi:24 07 2015 20:42(2811)

Hain Ağaçlardan Kurtulduk

Stadyum Caddesi'nde gölge yaparak caddede yürüyen insanların güneşini engelleyen, yeşil yapraklarıyla caddenin rengini bozan hain ağaçlar kesildi. Boyabat halkı ağaçların kesilmesiyle ferah bir caddeye kavuştu. Şimdi birde caddenin ismini değiştirmek kaldı. Naçizane kabul görürse, Belediye yetkililerine bizim bir kaç isim önerimiz var.

Stadyum Caddesi'ne yeni isim önerilerimiz şunlar, yorumlarınızda sizde isim önerebilirsiniz.

1- Şehitlik Caddesi
2- Gazi Mustafa Kemal Caddesi
3- Selanik Caddesi (Caddenin başına Selanik'teki Ataürk Evi yapıldığı için)
4- Yeşilyol Caddesi
5- Yürüyüş Caddesi
6- Rabia Caddesi
7- İhvan Caddesi
8- Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı
9- Örnek Caddesi

Facebook'ta Paylaş
15. Yorum: emin 29 07 2015 19:07
o güzelim agaçlar kaç yılda büyüdü bilyormusunuz gerçi bilseniz kesmsiniz yazıklar olsun bizim güneşe degil yeşile ihtyacımız var burası eskiden yeşil boyabattı şimdi beton boyata olarak kalacak kardeşim onlar agaç degil cınar bilmem antabildimmi nenize battıda kestiniz yazıklar olsun allahtan bulun inşallah ordan gecerken bir iki dakika gölgede soluklanıyorduk şimdi güneş alıyoruz cok biliyorsunuz canım zayıklar olsun daha ne deyim rabbi görüyo biliyo sizleri rabbime haval ediyorum

14. Yorum: jonturk 27 07 2015 22:11
aslında benim şöyle bi fikrim var: boyabatın çevresine bi kalıp çakıyoruz, sonra da tüm boyabatı betonla kaplıyoruz. sorunu kökten çözüyoruz. nasıl şefik başganım, iyi fikir di mi?

13. Yorum: yeşili sev 27 07 2015 20:05
yuhh diyorum herkes yeşile hasret siz güneşi engelliyor diye ağaç kesin hangi akla hizmet.güneşlenen gitsin nerede güneşleniyorsa güneşlensin cehaletin bu kadarına pes ahmak beyinlisiniz vallahi.bide neymiş r.t.e adı verilecekmiş hakikaten atatürk cad varken ne isim düşünüyosunuz..

12. Yorum: boyabatlu 26 07 2015 21:59
bu halk bunkları az da olsa görüyosa seni ordan indirmesinide bilir kimseye bakmaya yüzün kalmaz yalakalarının dışında yeşil boyabat güzel boyabat dserken çöl yaptın memleketi iyice ağacı kesen insanı keser oran buran ayrı oynamasın akıllı dur yerinde...

11. Yorum: bekir 26 07 2015 17:37
doğa katliamı yapmaya hain ağaçlar diye destek veren bir gazete bu saatten sonra okunmaz. çevrecilik planlaması yapılıp 1 metre yerde yeşillik olsunn diye istanbul belediyeleri suni ağaçlar dikerken sizin yaptığınıza bakın

10. Yorum: ana cadde maduru 26 07 2015 02:28
bu kadar güzel haberler yapıyorsunuz boyabt ımıza ve boyabat lı bazı memleket sever vatandaşlarımıza o kadar büyük destek oluyor her haberlerini istisnaısz yayınlıyorsunuz ki tebrik ederim sizleri.şu bizim ana bulvar var hani adnan menderes bulvarı bu caddede yollara kadar inen esnaf malzemelerini halkın kaldırımda yürümesini engelleyen esnaf dükkanlarını hiç mi görmüyorsunuz.birde orta çarşı var esnaf bulunduğu dükkanın hem kaldırımını hemde yolunu dükkan malzemesi ile kapatmış.buyrun gerçekten haberci iseniz bunları da haber yapın yoksa küsen darılanlar mı olur.önemli olan boyabat ımız mı yoksa bazı boyabat lılarımız mı.teşekkürler.

9. Yorum: yorumcu 25 07 2015 19:42
bu caddeye merhum adnan menderes zamanında uçak kazası yapmış olan merhum ali selver somuncuoğlu caddesi olması uygun görülebilir.cumhuriyet zamanının önde gelen bakanlarından birisiydi ,böylelikle hem memleketimizin büyükleri hem de şehit olan bakanımızın adı yaşatılabilir ... saygılarımla

8. Yorum: haha 25 07 2015 07:23
recep tayyip erdoğan bulvarından sonra haberin devamını okumadımm

7. Yorum: çoraklı 25 07 2015 06:47
atatürk bulvarı demek hiç aklınıza geldi mi? neden r.t.e bulvarı? cumhuriyetimizin banisi dururken bir siyasi kimlik neden kullanılıyor kime yaranmaya çalışıyorsunuz? rabia nedir ihvan nedir ? kardeşlik demek çok mu zor? türklüğü , türkçeyi bırakmak gazeteciliğinizin neresinde var?naçizane demekle haklısınız, acz içindeyken çözüm bulmayı başkalarına bırakınız.

6. Yorum: boyabat lı 25 07 2015 06:22
gaza gelmeyin syn boyabat liler kesen sizden daha ıyı dusunmustur

5. Yorum: boyabatlı 25 07 2015 01:56
bu düzen böyle.kimileri her yapılanı,yanlış da olsa alkışlar;padişahım sen çok yaşa der.kimileri de de mağrurlanma padişahım senden büyük allah var der..boyabat maalesef günden güne yaşanmaz olmaya başladı.bu kesilen ağaçlar,dört yola yapılan reklam panoları ve şahsi reklamlar,uyduruk evler ve taksi durakları,hem de hükümetin bahçesinde.ne diyelim doğru söze bir lafımız yok.evet başka boyabat yok.

4. Yorum: halk 25 07 2015 01:40
ordaki ağaçların alınması iyi oldu çünkü hepsi kaldırımları patlatmıştı düzgün bi yere tekrar dikilmesi daha iyi olur birde kaldırımlar dardı o bölgelerde ağaç yaya yolunu kapatıyordu kaldırımlar zaten hep patlamıştı alınması güzel oldu şimdide düzgün bir yere dikilirse güzel bir ağaç tipi sorun iyice düzelir

3. Yorum: chefik 24 07 2015 22:43
tehlike arz ediyorsa ağaç kesersin ama yerine yenisini dikersin.ancak kestiğin ağaçların yerine çiçeklikli bank ları koyarsan ilçeni köye çevirirsin.dünyanın neresinde görülmüş kaldırıma bank koymak,dükkanlara dönük bir şekilde.yönetici orada köyde oturur gibi yayıla yayıla oturan ağzı bozukların önünden eşinn geçmesini istermisin.ben istemiyorum.ahlaksızca gelen gidenlere bakan o kişilere zemin hazırlayanlarıda kınıyorum.dükkan sahiplerinin kamuya ait kaldırımı işgal eder,belediye işgal eder,taksiler işgal eder.köy mü burası kasaba mı anlamış değilim.ayrıca anayolun kenarında bulunan ağaçların dibine çiçeklik yapma fikrini kim verdi.hayatında çiçek sulamayan fikir sahipleri ağaç dibine çiçek yapıldığını nerde görmüş acaba.kaldırımı işgal etmekten hiç bir amaçları yok.derhal kaldırılmalı.yerine ızgara konup yayaların istifadesine açılmalı.

2. Yorum: evet 24 07 2015 22:14
sayın boyabat halkı o ağaçları kesen kadar kesmesine göz yuman sizlerde suçlusunuz hadi memleket üç beş ....eline kaldı ama bunu yapanlar birgün cezalarını çekmeye o güzel mavi araçlara biner giderler memleketin güzel insanları son ağacın kesilmesini beklemeden sahip çıksınlar yoksa boyabatta değil çölde yaşıyor olacaksınız.

1. Yorum: yazık ki ne yazık 24 07 2015 21:05
hain ağaç benzetmesi nedir nasıl bir benzetmedir büyümesi yıllarca zaman alan ağaçları kesiyorsunuz belediye başkanı sürekli ağaç kesiyor hiç bir yolda ağaç kalmadi sayelerinde


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

407354


Tasarım:DtGaNi