Yayın Tarihi:26 07 2015 05:50(2164)

“Güneşli Cadde” İsmi Daha Uygun Değil mi?

Boyabat Belediyesi'nin Stadyum Caddesi üzerindeki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalar esnasında Stadyum Caddesi'nde bulunan tüm ağaçlar kesilirken, bu konuyu haber yapan Boyabat Gazetesi internet haber sitesi caddeye çeşitli isimler önermiş, Boyabat Gazetesi'nin önerilerine bir öneride bizden geliyor.

Stadyum Caddesi gündüzleri adeta bir çöl gibi, gölgelik bir tek alanı bulunmuyor. Güneşte yanmak isteyen veya hamam yapılamasada, doğal sauna olarak kullanmak isteyen, cadde boyunca mevcut 2 adet oturma bankına oturabilirler. Ayrıca caddede bulunan bu 2 banka güneş gözlüğünüzü takıp, gelip geçenleri dikizleme imkanı bulabilirsiniz.  Bu nedenlerle bu caddeye “Güneşli Cadde” ismini öneriyor ve caddenin yeni halinin yoğun ilgi alacağının dikkatini çekiyoruz.

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: ağaç 29 07 2015 05:02
ağaç olsa ne olur orada olmasa ne olur ne hallere kaldık sanki park alanı önüne gelen haber yaparsa habercilik bitmiş gençler boşuna gazeteci olacağım diye okuyor.

10. Yorum: alaka 29 07 2015 00:00
yapanın eline sağlık ne güzel olmuş ağaçlar kalktı iyiki piknik yerimi burası dışarıdan gelenlerede soruyoruz güzel olmuş diyorlar yapanlardan allah razı olsun.

9. Yorum: zubeyr 28 07 2015 19:22
belediye hizmet işidir ve bu hizmeti yapacak bi hizmet adamına ihityac vardır sırf b partisinden olup belediye başkanı seçilen zat yaptıgı işin farkında değil bilbordlara tarz fotolar koyup bayramınız mubarek olsun deip ama hangi bayramı kutladıgı bile belli olmayan bir durum ortaya çıkarmışsın.sayın b partisinin a başkanı belediye bir hizmettir sırf koltuk sevdasına orda oturmak bi sonraki seçimde denilecek tek söz hadi sana güle güle demek 4 sene çabuk geçer ve bir senesi geçti haberin ola

8. Yorum: taşralı 28 07 2015 15:54
sayın yeşili sev rumuzlu zat bıdı bıdı etme. eline aldında hiç bir fidan diktinmi. her şeyin plana var projesi var. ağzım var diye konuşma...

7. Yorum: yeşili sev 27 07 2015 20:19
hangi akla sığan bi mantıkla ağaçları kesersiniz bi fidan diktiniz mi ki ağaç kesiyorsunuz cehaletin böylesi.yaş kesen baş keser başınız kesilir inşallah kesen eller kurur inşallah ki anlarsınız ozamn.yuvanızda huzur olmaz be inançsız beyinler..

6. Yorum: taşralı 27 07 2015 20:15
hürriyet caddesi konsa olabilirmi ?

5. Yorum: boyabatlı 27 07 2015 16:04
bu zamana kadar komple gölgelik değildi zaten.bence eski halinden binlerce kat da daha güzel.sizin yapılmaya çalışan faaliyetlere karşı tavrınız ne böyle allah askına ?

4. Yorum: danışman 27 07 2015 15:45
ilçemizde o kadar anlamını yitirmiş o kadar sokak cadde isimleri var ki;
örneğin;stat cadde,neymiş o. sanki ilçede futbol takımı varda stat gibi bir önemli yerin ismi vurgulanıyor. örneğin eski hastane etrafındaki sokak isimleri,hastaneyokuşu sokak, hastane sokak gibi. hastane orada kalmışta sokak isimleri hala yerinde sayıyor.kısaca ilçedeki tüm sokak isimleri gözden geçirilip çağdaş herkesçe kabul görmüş,kamuoyu yapılmış isimler verilmelidir.stat caddesine de benim önerim summer time(yaz saati) caddesidir. çünkü ağaç yok güneşleme bankları var ee havlularda hazır bekliyor ne duruyorsunuz güneşlenmek için herşey hazır.summer time caddesinde buluşmak üzere.

3. Yorum: vatandas 26 07 2015 22:12
bence havlu caddasi olsun dicem ama demedi demeyin kesin tayyip erdogan caddesi yapacaklar ee nede olsa bu ulkeyi o kurdu kurtardi onin ismini konmasi lazim

2. Yorum: çoraklı 26 07 2015 21:26
ağaçları kesen belediye oraya kerbelâ adını koysa yeridir. ne kadar övünse boyabatlı yeridir. böyle bir belediyecilik anlayışı her memlekete nasip olmaz.bu zihniyet türkiye'nin dört bir yanında maalesef.!

1. Yorum: herkul 26 07 2015 06:44
aman allahım gözlerime inanamıyorum boyabat ne kadar değişmiş...ne kadar modernleşmiş..o kurutmalık havlu ile nası güzel kombine olmuş,,, tamda oraya lazımdı öle bişi cuk oturmuş.....acaba metro ne zaman acılcak?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387976


Tasarım:DtGaNi