Yayın Tarihi:29 07 2015 18:29(942)

Sinop'ta şüpheli çanta paniği

Sinop'ta şüpheli çanta polisi alarma geçirdi.

Olay akşam 18:45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Sinop'ta vatandaşlar tarafından İskele Meydanı Atatürk heykeli üzerinde bırakılan ve bir süredir alınmayan çantayı gören vatandaşlar polise haber verdi.

İhbarın yapılması üzerine Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri alarma geçti. Sinop kent merkezinde giriş ve çıkışları kapatarak trafiği kesen polis, çantanın bulunduğu alandan vatandaşları uzaklaştırarak İskele Caddesi'ne güvenlik şeridi çekti.

Kısa sürede olay yerine ulaşan bomba imha uzmanı polisler gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra kontrollü patlatma için fünye yerleştirmek üzere çantanın bulunduğu alana gitti. Henaz kontrollü patlatma yapmadan ilk incelemesini gerçekleştiren, polis çantanın unutulduğunu ve içerisinde ayakkabı olduğunu tespit etti. Bu sırada rahat bir nefes alan vatandaşlar, polis ekibine alkışlarla karşılık verdi. Daha sonra alandaki güvenlik önlemleri kaldırıldı.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

109959


Tasarım:DtGaNi