Yayın Tarihi:31 07 2015 23:38(1488)

Bayraklarda Eski Logo Duruyor

Bildiğiniz gibi Boyabat Belediyesi, logosunu değiştirdi ve yeni logoyu kullanmaya başladı. Hatta Boyabat Belediyesi'nin camlarına yapıştırılmış eski logolar biz fotoğraflarını çekince değiştirilmişti. Şimdi yetkililerden rica ediyoruz, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki direklerde asılı olan bayraklarda hala Boyabat Belediyesi'nin eski logosu duruyor. Herhalde gözden kaçtı, eski logolu bayrakları lütfen yeni logolu bayraklarla değiştiriverin.

NOT:Daha önce yetkililere hatırlattığımız, Boyabat Belediyesi'nin resmi sitesi olan www.boyabat.bel.tr adresinde de eski logo hala duruyor.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: akıl yoksunu 03 08 2015 18:00
bu boyabat ta haber akıl yoksulları tarafından yapılıyor deyim yerinde ise cılkı çıktı eskisi kadar girip okuyasım bile gelmiyor.

6. Yorum: haber 03 08 2015 16:48
haber değeri yok

5. Yorum: vatandaş 02 08 2015 16:26
evet kardeşim. tasarruf diye bir şey var. önceden yaptırılan malzemelerin logo değişti diye yaksalardı bu seferde belediyeyi zarara uğratıyor diye yaygara yapardınız. sırf başkana zarar vereceğiz diye bu kadar düşüncesiz ve basit haberlerle uğraşıyorsunuz. yapmayın medyanın gücünü biraz da ilçemiz için ilçemiz insanları için olumlu faydalı işlerde kullanın. siz kamuya hizmet veriyor olmalısınız. zenginin malı zühürtün çenesini yararmış.

4. Yorum: boyabatli 02 08 2015 03:38
ya bu logolar değişti eskidi duruyor durabilir zamanla yenisi takılır bu onemli ddegl önemli olan kimse nin sormadıgini soruyirum eyy sefik baskan logo öğle yada böyle değişti acaba tc kelimesi nedrn konmadi rahatsiz eden nedir rte nedense aralarimizdan gelen miraslara biraktiklarina yapulanlara tahammül edemiyor yazik eski mieaalar anilacak herseyi yok etmekle acaba rlinize be geçecek

3. Yorum: hayret 01 08 2015 07:44
insan ister istemez sinirleniyor. kardeşim çok gereksiz işlerle uğraşıyorsun.deişiklik zaman içerisinde tamamlanır. her şey bitti de bayraktaki logo mu kaldı.kesin bu davut işidir. bunu yayına koymak bile gülünç.işin cıvığı çıktı derya aynen öyle

2. Yorum: çoraklı 01 08 2015 07:35
logo değişiminden ne kazanımlar varki , bu kadar mahalle mahalle dolaşıp çektiğiniz fotoğraflara değecek. haber maksat ise eğer; bu logonun ne şekilde değişim kararı alındığı meclisin hangi kararıyla çıktığı ve by sürecin nasıl işlediğini haber yapın ey gazeteci kardeşlerim. kimler ve kaç grafiker katıldı , diğer önerilen logolar ne idi, ve kaça mâl oldu bunu bildirin , bilin. flamada logo eskisiymiş ne önemi var?

1. Yorum: halk 01 08 2015 04:50
memleket neyle uğraşıyor siz neyle uğraşıyorsunuz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

400414


Tasarım:DtGaNi