Yayın Tarihi:02 08 2015 21:42(2290)

Bayramlık Mıymış?

Ekim 2014 tarihinde Boyabat Belediyesi'ne gelen temizlik araçları ortada yok. Bir çok teknik özellikleri olan ve büyük iş merkezlerinde temizlik için kullanılan bu araçlar, Boyabat’ın sokaklarında kullanılınca temizliğine dayanamadı olsa gerek, ortalarda görünmüyor. Birçok özelliği bulunan bu araçların arıza yapması ile birlikte, Boyabat Belediyesi temizlikte eski sistem olan insan gücü ile sokak temizliğine dönüş yaptı. Bu gelişmeler sonrası, bu araçlar bayramda getirildiği için “Araçlar Bayramlık mıymış?” sorusunu akla getirdi.

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: ver coşkuyu 07 08 2015 18:04
2nolu yorumcuya..;
arkadaşım sen ne içtin neyin kafasını yaşıyorsun...
her ne içtiysen güzel kafa yapıyor vesselam, senin yorumu okuduktan sonra birden silah alıp sınıra savaşa gidesim geldi yaw..
hay arkadaş ya..!
bu millet uçmuş coşmuş ya..!
allah akıl fikir ihsan eylesin ne diim.

5. Yorum: camikebirli 04 08 2015 07:11
bütün hizmetler oy alınmayan yerlere yapılıyor,bu türkiye genelindede böyle boyabattada böyle,anlamak mümkün değil,inanmayanlar hemen hal yeri yanındaki çayın kenarına gelip bakabilir,boyabata hiç yakışmayan bir durum var,apartmanların yanında tavuk kümesi,leş gibi koku,yollar köy yolundan kötü,en kısa zaman da buraya çözüm bulmaları lazım.7 şer katlı 5 blok var,insanlar canından bezdi burada tozdan dumandan.umarım belediye bu sesi duyar.duyması gerekiyor.

4. Yorum: kkkk 03 08 2015 18:01
hüseyin cömert muhalefette geckalma ...

3. Yorum: boyabatlı 03 08 2015 17:45
yenimi uyandınız
kuzularım benim
o alınan araçlar depoda dinleniyor
alımdaki amaç
türkiye çapında yandaş firmayı zengin etmekti

2. Yorum: bayram 03 08 2015 16:32
helal sana şefik başkan şuraya bakarmısın adamlar dört koldan saldırıyor. boyabatta sana karşı bir medya oluşturulmasına rağmen ipini çöpünü herşeyini araştırmalarına her türlü pisliğe başvurmalarına rağmen dimdik ayaktasın. sen sakın eğilme bükülme bu küçük güruha karşı biz binler ile sezsizce nöbetteyiz, senin yanındayız.

1. Yorum: camikebirli 03 08 2015 09:57
sayın gazete yönetimi çayın kenarına doğru iki köprü arasında kalan yeri
fotğraflamanızı rica ediyorum,bu sene o kadar toz duman evlerimize doldu,her yer beton yol yapıldı ne hikmetse burası yapılmıyor,her araba kamyon geçtiğinde bütün toz evlerimize geliyor,balkonlara çıkamaz olduk,sizden bu konuda yardım bekliyoruz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

26353


Tasarım:DtGaNi