Yayın Tarihi:04 08 2015 21:13(2101)

Herkesi şok etti!

Gençlik İlim ve Hikmet Derneği (GİHDER) Genel Başkanı Rafet Ermiş, Cinsel taciz iddiası ile tutuklanarak cezaevine konuldu.

Aslen Gerzeli olup yaşamını İstanbul’da sürdüren GİHDER Genel Başkanı Rafet Ermiş, küçük yaşta 4 erkek çocuğunun Gerze’de ki şikâyeti üzerine ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak İstanbul Sağmalcılar cezaevine konuldu.

Sinop’un Gerze ilçesinde de şubesi bulunan (GİHDER), genellikle küçük yaşta çocuklara İslam bilgisi açısından kuran kursları veriyordu.

GİHDER Genel başkanı Ermiş, çok değil geçen ay kutladığımız Ramazan Bayramı'nda Sinop’a gelmiş ve Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya’yı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte ziyaret ederek, başarı dileklerinde de bulunmuştu.

Böylesine değerli bir maneviyat hizmeti veren derneğin Genel Başkanının cinsel taciz iddiası ile tutuklanarak cezaevine konulması Sinop’ta şok etkisi yarattı. Ermiş’in gerçekten bu suçu işleyip işlemediği ise mahkeme neticesinde belli olacak.

Haber: Halksesi.com

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: yargısız infaz 07 08 2015 16:43
hemen yargısız infaza başlamışız bile.ben suçsuz olduğuna inanıyorum, kendisini iyi tanıyorum.allah en kısa sürede haklıyı çıkarır inşaallah, tabi izi kalacak.

4. Yorum: şıhlulu musti 06 08 2015 20:25
nedir bu işler be dostlar nedir? sözün bittiği yer işte burası.ilim milim himet mizmet faso fiso.akıl başka gaye başka.bu tür işlerle uğraşanları bir " test " ten geçirmek lazım. böyleleri birşekilde " tacizden " evvel tespit edilebilmeli.yapmalarına etmelerine iş işden geçmeden fırsat verilmemeli.

3. Yorum: doğru 05 08 2015 22:17
bunların akılları apış aralarında sapık zihniyetli yaratıklar bunlardanmı eğitimci olacak birde insanların arasında dolaşıyor bu varlıklar,,

2. Yorum: cancan 05 08 2015 07:48
dernek, vakif, kermesler ve buna benzer ne amaci oldugu bilinmeyen o kadar cok sivil toplum kurulusu varki.. kanun yok memlekette.. denetim zaten yok.. ortalik dernek ve kermes kililigi dolu.. kim neye ve nereye hizmet ediyor belli degil.. ayrica maddiyatinda nerden geldigi belli degil.. allah rizasi asiyla yenilmeyen nane yok memlekette.. gunahtir bee. vebalsizler siziiii...

1. Yorum: van münit 05 08 2015 02:33
alla halla . hayret


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

42288


Tasarım:DtGaNi