Yayın Tarihi:04 08 2015 21:25(1040)

Bakan Yardımcısı Ceylan’dan Türkeli’ne ‘yol’ sözü

Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, ilçeye bağlı Hacı Köyü Köseretaşı Mahallesi’nde düzenlenen Kurugöl Yayla Şenliği’ne katıldı.

Mehmet Ceylan, ilçemiz köylerindeki yol problemlerinin önemli ölçüde aşılması için ek ödeneğe ihtiyacın olduğunu, bunu da bakanlık olarak yapılacak görüşmelerle aşmak için çalışacaklarını belirterek, yol sorununun önemli bir ölçüde çözüme kavuşması için köylerimiz için görüşmeler yapacağının sözünü verdi.

Yapımı tamamlanan, Gündoğdu-Alagöz-Hacı Köyü Köseretaşı Mahallesi 7 kilometrelik stabilize yol yapım çalışmasını da yerinde inceleyen ve açılışına katılan Mehmet Ceylan, şenlikte yaptığı konuşmada, Hacı Köyü Köseretaşı Mahallesi’nin eniştesi olduğunu hatırlatarak, en son 10 yıl önce köye geldiğini ve yol sözünü yerine getirdiklerini kaydetti.

Şenliğe, Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın yanı sıra, Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, CHP İl Başkanı Kadir Yavuz, Ayancık, Çatalzeytin ve Türkeli belediye başkanları, İlçe Kaymakamı Gökhan Karaçay, İlçe Garnizon Komutanı Ergün Sarı, il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya şenlikte yaptığı konuşmada, bu yıl özellikle su sorununda önemli gelişmeler kaydettiklerini söyledi. Vali Çetinkaya, Karadeniz’in engebeli arazisinin ve küçük il olmasından dolayı yol sorununda mahrumiyetlik oluştuğunu dile getirerek, “Devletimizin bu tür mahrumiyetleri gidermeye yönelik çok güzel mekanizması var. İnşallah ben geldiğim günden beri bu konu hazırlıklar yapıyorum. Geldiğim dönem itibariyle asfalt sezonunu kaçırmıştım, ancak bir dahaki dönemden itibaren teknik ekiplerle beraber bir hazırlık yapıyoruz. Vekillerimiz ve il genel meclis üyelerimizle beraber yol sorununda büyük aşama kaydedeceğimize inanıyorum. En azından bir beş yıllık süreçte inanıyorum ki yol konusunda şuanki bulunduğumuz durumdan çok daha iyi noktalara ulaşacağımıza ben yürekten inanıyorum. Çünkü bu tür konulardaki ihtiyaç, herkes tarafından farkına varılmıştır. Sadece bunu doğru yerlere, doğru şekilde iletmek gerekiyor. Gelen kaynaklarla da il sorununun çözümü konusunda en acil yerlerden başlayarak çözümüne yönlendirmek kalıyor.

Rabbim bu birlik ve beraberliğinizi  hiç bozmasın. Birlik düzeninizi daim etsin ve hep böyle şenlikler için bir araya gelmenizi diliyorum. Yeni yolunuzun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Haber: Turkelihaber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

37321


Tasarım:DtGaNi