Yayın Tarihi:06 08 2015 21:40(879)

Tarım Kredi Samsun Bölge Birliğinden Yeni Bir Hizmet Daha

Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği; Samsun-Sinop-Ordu Veteriner Hekimler Odası ile Veteriner Hekimlik Hizmetleri alımında “Hizmet Alım Protokolü” imzaladı. İmzalanan protokolle, muhtelif türlerdeki hayvanları yetiştirenlerin veteriner hekimlik hizmetlerinden en üst seviyede istifade etmeleri Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla sağlanacaktır.

Protokol gereğince her Tarım Kredi Kooperatifi kendi sahasındaki veterinerler hekimler ile “Veteriner Hekim Hizmet Alım Sözleşmesi” imzalayarak hayvan yetiştiricilerinin veterinerlik hizmetlerinden Tarım Kredi Kooperatiflerinin uygun finansman avantajları ile faydalanmaları sağlanmış olacak, ayrıca imzalanan protokol ile hayvan üreticilerinin veteriner hekimlik hizmetlerine istedikleri anda ulaşması daha da kolaylaşmış olacaktır.

Protokol sonrasında yaptığı konuşmada Bölge Müdürü A.Cüneyt Erdoğan “Tarım Kredi Kooperatifleri olarak bugün bir büyük hizmetin daha ilk adımlarını atmış olduk. Bu protokol sayesinde büyükbaş, küçükbaş, kanatlı, ev ve süs hayvanları ile arıcılık yapan Tarım Kredi Kooperatifi üyeleri ve diğer yetiştiriciler veteriner hekimlik hizmetlerinden en üst seviyede, kolayca ve Tarım Kredi Kooperatiflerinin uygun finansman avantajları ile yararlanacaklar, yaptıkları yetiştiricilik faaliyetlerini bilinçli gerçekleştirerek refah seviyelerini artıracaklardır. Ülkemizde hayvancılığın ilerlemesine de önemli katkı yapacak bu protokolün tüm çiftçilerimize, yetiştiricilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyoruz.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

A.Cüneyt Erdoğan
Tarım Kredi Kooperatifleri
Samsun Bölge Müdürü

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70475


Tasarım:DtGaNi