Yayın Tarihi:06 08 2015 23:13(1473)

Ahmet Şafak’tan muhteşem konser

Türkeli Belediyesi'nin organize ettiği Tarihi Türkeli Panayırı, Plaj Şenlikleri ve Bal Festivali kapsamında 5 Ağustos akşamı sahne alan ünlü sanatçı Ahmet Şafak, söylediği birbirinden güzel türkülerle hayranlarını coşturdu.

Festival kapsamında Türkeli Belediye Otogarı'nda düzenlenen konserde ilk olarak Sinoplu ses sanatçısı Yağmur Yalçın sahne aldı. Ardından Sinoplu Enver ve Şerafettin Çaylı sahne alarak kendi ve Sinop'a özgü şarkı ve türkülerini seslendirdi. Festivale katkı sağlayan firmaların plaketlerinin verildiği programda, Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan programa katılan tüm vatandaşlardan hep beraber el ele tutuşmalarını istedi. Festivale katılan herkesin el ele tutuşmasının ardından Başkan Özcan, "Her zaman bu görüntüyü istiyorum sizden. Şu güzelliğin, birlikteliğin bozulmaması için elimden gelen herşeyi yapacağım." dedi.

Konuşmanın ardından Ünlü Sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı. Şafak, birbirinden güzel söylediği türkülerle izleyenleri büyüledi. Programın sonunda Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan ile il ve ilçelerdeki ülkü ocakları başkanları tarafından Ahmet Şafak ebrik edilerek, plaket ve çiçek takdim edildi. Program 01.30 sıralarında son buldu.

Haber: Türkelihaber.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabat lı 07 08 2015 04:07
bizim bu boy-abant da neden böyle güzel şeyler yapılmıyor. bizim dünyaya mal olmuş bir ressamımızı gerze belediyesi görüyorda neden bizim boy-abantlı idareciler göremiyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

100553


Tasarım:DtGaNi