Yayın Tarihi:07 08 2015 22:01(1481)

Çalınan hayvanlar yol kontrolünde ele geçirildi

Durağan ilçesinde çalınan 3 büyükbaş hayvan jandarmanın yol kontrolü sırasında başka bir yere nakledilirken ele geçirildi. Olaya karıştıkları ileri sürülen kişilerle ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre; alınan bir ihbar üzerine ilçeye bağlı Akbel köyünde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, 05 EU 6... plakalı kamyonetin kasasında bulunan 7 büyükbaş hayvanın kulak küpelerini inceledi. 3 büyükbaş hayvanın kulak küpelerinin olmadığı, aynı küpe numarasının da iki ayrı hayvana takıldığını tespit eden jandarma ekipleri, küpesiz olan 3 büyükbaş hayvanın geçtiğimiz günlerde Dikmen ilçesine bağı Kurualan köyünde çalınan Ali Gömeç'e ait olabileceği ihtimalini değerlendirdi.

Ali Gömeç adlı vatandaş hayvanları teşhis ederek kendine ait olduğunu söyledi. Bunun üzerine kontrol sırasında araçta bulunan ve Amasya doğumlu oldukları belirlenen şüpheli Osman Ü. (46), Necmi Ş. (51), İhsan E. (36) adlı şahısların ifadeleri alınmaları ardından serbest bırakıldı. Jandarma ekipleri faili firar olarak aranan ve Durağanlı olduğu belirtilen H.C adlı şahsın bulunması için soruşturma başlattı. Tahkikat sürüyor.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

49046


Tasarım:DtGaNi