Yayın Tarihi:07 08 2015 22:42(1161)

Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkın!

Sinop Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği üyesi İrem Ebru Kuru, sıcak havalarda sokak hayvanlarına sahip çıkılmasını istedi.

Kuru, yaz döneminde sokaklarda yaşayan çok sayıda kedi ve köpeğin açlık ve susuzluk nedeniyle telef olduğunu, bu nedenle hayvanlara sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Vatandaşlardan sıcak günlerde sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olmalarını isteyen Kuru, "Dernek olarak hayvanlar için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız da mahallelerinde bulunan hayvanlara sahip çıksın. Köşe başlarına su kapları bıraksınlar. Hayvanların susuzluğunu gidersin" dedi.

Haber: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: maksi milyan 08 08 2015 19:08
dogru sokak hayvanlarının korunması gözetilmesi sahip çıkılması lazım. ama sokaklara fırlamış insan görünümlü, hayası, iffeti yırtılmış,ar damarı çatlamış hayvanlardan daha aşağı olmuş olanlara kim sahip çıkacak. ya kardeşim çivisi çıkmış dünyada insanı düzelt ki dünya düzelsin misyonuyla hareket edilmelidir. bir tas suyla 1 tas yemekle hayvan gözetilmez


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

80904


Tasarım:DtGaNi