Yayın Tarihi:07 08 2015 22:55(1658)

Sinop'ta Trafik Çilesi

Özellikle yaz aylarında Sinop'a çok fazla yabancı araç girişi nedeniyle oluşan araç kalabalığı vatandaşlara çile yaşatıyor. Araçlar mevcut park yerlerine sığmı yorlar. Sinop'taki araç yoğunluğu trafiği de olumsuz etkiliyor.

Vatandaşların en çok şikâyetçi olduğu konuların başında gelen trafik sorunu dışarıdan gelenlerin tatilini de adeta zehir ediyor.

Kent merkezinde bulunan her cadde ve sokakta onlarca araba park ediyor. Bunun yanı sıra kentte bulunan otoparklarda da yer bulmak bir hayli zor. Sinop halkının araçlarına bir de yabancı araçlar eklenince araçla Sinop'ta hareket etmek artık eziyet haline geliyor.

Mikrofon uzattığımız bir araç sahibi; "Sinop halkı bu durumdan çok şikayetçi. İnsanlar trafiğe çıkmaya korkar oldu. İl merkezinde ve yakın bölgelerde araç park etmek vatandaş için kabus haline geldi. Vatandaş olarak yaşanan bu park yeri ve trafik sorununa bir çözüm getirilmesini istiyoruz" dedi.

Haber: Nur Banu Çelebi - Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

391364


Tasarım:DtGaNi