Yayın Tarihi:08 08 2015 22:09(955)

Sinop'ta sahipsiz hayvanlar öksüz kaldı

Geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Sinop Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği kurucusu Tülay Erşahin (59), bu gün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Sinop merkezde faaliyet gösteren Cumhuriyet Eczanesi Sahibi Rauf Erşahin’in de eşi olan Tülay Erşahin, geçtiğimiz 15 Temmuz'da aniden rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı.

Yoğun Bakım Ünitesinde bir süredir yaşam mücadelesi veren Erşahin, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ölümü ile sevenlerini yasa boğan Tülay Erşahin, bu gün öğlene müteakip kılınacak cenaze namazı ardından Gelincik Mahallesi Mezarlığında toprağa verilecek.

Yıllardır yaşamını Sinop'taki sahipsiz hayvanlara adayan Tülay Erşahin, özellikle sokak köpeklerinin sorunlarıyla ilgileniyor ve onların daha iyi şartlarda yaşaması için çeşitli faaliyetlere öncülük ediyordu.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

49483


Tasarım:DtGaNi