Yayın Tarihi:09 08 2015 21:48(1463)

Başkan Kılıçaslan'dan Örnek Davranış

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’ın örnek davranışları halk tarafından takdirle karşılanıyor.

Kirlendikten sonra temizlemeyi değil, kirlenmeden temiz tutmayı esas almalıyız.’ diyen Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ormanlık alana atılmış olan çöpleri topladı.

TEMİZLİK İMANIN YARISIDIR

Piknik için gitmiş olduğu ormanda, çevreye duyarsız vatandaşların bırakmış oldukları çöpleri toplayan Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, “Aslan yattığı yerden belli olur.” ata sözünü destur edinerek, halkımızın piknik alanlarını temiz tutmalarını,nasıl bulmak istiyorlar ise o şekilde bırakmalarını ve bu sıcak havalarda orman yangınlarına karşı piknik ateşlerinde dikkatli olunması tavsiyelerinde bulundu.

Yeni doğmuş bebeğin sevincinde de, yapılan düğününün coşkusunda da, vefat eden insanın taziyesinde de, yer alan Belediye Başkanı Kılıçaslan,  ‘Seçimle iş başına gelmiş bizler için en büyük mükâfat, derdine derman bulunmasına vesile olduğumuz vatandaşlarımızın, gönüllerinden kopup gelen bir ‘Allah razı olsun’ sözüdür. Bu sözü hiçbir maddi karşılıkla mukayese edebilmek mümkün değildir. ‘ sözüyle halkın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Bu kadar ortak özelliklerinin arasında en belirgin olanı ise halkla olan bütünleşmesidir. Durağan halkının, her an her yerde görebileceği, buluşabileceği ve derdini anlatabileceği yakınlıkta olan Başkan Kılıçaslan’ın, ‘halk adamı’ yönüyle en dikkat çeken belediye başkanı olması ise hiç sürpriz değil.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: boyabatlı h. 11 08 2015 04:00
ülkemize böyle çevreye ve vatanına sahip çıkan insanlar lazım.tebrik ediyorum sayın durağan belediye başkanını.

3. Yorum: boyabatlı 11 08 2015 02:58
alçak gönüllü, örnek insan adam gibi adam ahmet kılıçaslan.

2. Yorum: yorumcu 10 08 2015 21:42
yakıp havayı kirletmeseymiş örnek bir davranış olurmuş.

1. Yorum: kamera 10 08 2015 15:51
bende toplayacağım, ama kamera isterim.malum kamera olmayınca toplanmıyor çöpler.eğer benim de yanıma bir gazeteci ve kamera gönderirseniz ben de çöp toplarım.eğer kamera göndermezseniz çöp möp toplamam haberiniz olsun.sistem böyle çalışıyor demekki :)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

110049


Tasarım:DtGaNi