Yayın Tarihi:16 08 2015 01:19(1307)

AKP'den plaket yerine altın varaklı Kuran

AKP Bağcılar Kadın kolları teşkilatından oluşan bir heyetin düzenlemiş olduğu Sinop ziyaretinde Kuran-ı Kerim'li şov yaşandı.

AKP Bağcılar Kadın kolları teşkilatından oluşan bir heyetin düzenlemiş olduğu Sinop ziyaretinde Kuran-ı Kerimli şov yaşandı. Kuran-ı Kerimli pastadan sonra şimdi de altın varaklı Kuran-ı Kerim…

Önceki gün Sinop ve ilçelerine AKP Bağcılar Kadın kolları tarafından düzenlenen gezide aralarında Boyabat eski Belediye Başkanı Mehmet Ermiş ve Boyabat AKP Kadın kolları Başkanı Figen Güzel’in de bulunduğu Bağcılar Kadın kolları Başkanı Fatma Kıratlı ve beraberindeki heyet AKP’li Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçarslan’ı makamında ziyaret ederek altın varaklı Kuran-ı Kerim hediye etti.

PLAKET YERİNE KURAN’I KERİM

Haberimsen Gazetesinden Ali Osman Önder’in haberine göre; karşılıklı hediyeleşmelerin yaşandığı ziyarette Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçarslan’ın ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın sosyal medya hesaplarında paylaştığı görüntülerde Kuran-ı Kerim’in siyasete malzeme olarak kullanılmasına ve plaket takdim eder gibi şov yapılmasına bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

AKP’Lİ YÖNETİCİ TEPKİLERE YANIT VERDİ

Kuran-ı Kerimin siyasete alet edilmesini doğru bulmayan vatandaşlar, “Bu durum her yönüyle Kuran adabına aykırı..Kuran mukaddes bir varlıktır, Allah kelamıdır.Kuran-ı Kerimi plaket verir gibi veren,sıradan bir kitap gibi elinde tutan Kadın kolları Başkanı Fatma Kıratlı’nın veya Belediye Başkanlarının o esnada abdesti var mıydı? Kuran-ı Kerimin fotoğraf karelerine malzeme edilerek şov yapılması doğru mu?” şeklinde sorular yönelterek tepkilerini dile getirdiler.

Konuya ilişkin soru yönelttiğimiz Bağcılar ilçe teşkilatından bir yönetici yaptığı açıklamada, “Çok doğru bakış, isabetli hürmette eksiklik var, bunu ilçede gündem yapacağım sağolasınız” şeklinde ifadeler kullanıldı.

Haber: Odatv.com

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: makaracılara 17 08 2015 06:21
akp den herşey beklenir.be densiz kadın yabancı turistler bile camilere girerken başına örtü veya örtü benzeri şal örtüyor.sen eline yüce kitabımızı alıyorsun başın açık saygısızca.bir defa kitabımıza abdestsiz el sürülmez.iman yönünü zayıf gördüğümüz kişiler bile o yüce kitabı görünce toparlanır versen gene abdestsizim diye elini sürmez.sen şovmen gibi bir kıyafetinde o ruha uygun olmayarak kitabımızı veriyorsun alanda alıyor.hiçmi akıllı biri yok bu belediye başkanlarının etrafında o anda bu yanlış için uyaracak.bence bu kadının abdestide yoktur.abdest bilen müslüman kadın bu saygısızlığı asla yapmaz.

8. Yorum: ilker derman 17 08 2015 01:56
namazdan bi haber adamlaar abdestsiz kuranı kerimi bugün dert edinir olmuslar..

herkes kendi yasantısını gayet iyi biliyor.. bu kurana karsı olan farklı bahane perdeleri altındaki düşmanlıgınızın elbette meyvelerini toplayacaksınız

7. Yorum: maşallah 17 08 2015 01:45
3. ve 5.yorumcular size göre her şey mübah değil mi?kendinizden olunca hiç bir şey sorgulanmaz değil mi?kurana abdestsiz ve baş açık el sürülür mü? yorum yapıp yağ çekerken hiç bunu düşündünüz mü?bu görüntüye maşallah denir.başka ne diyelim.lütfen dinimizi alet etmeyelim.gerçi biz de günaha girmeyelim.belki bu kişiler abdestlidirler.eğer öyleyse haklarını helal etsinler.

6. Yorum: ne diyelim 16 08 2015 18:30
kuran-i kerimi boyle seylere alet ediyorlar ama lira in icierisinde ne yazdığını bilmiyorlar diye dusunuyorum bu fotoğrafa bakıldığında.belkide kurani teslim eden o hanfendinin abdesti bile yoktur.kurana abdestiz degilmez ve birde başı kapalı değil allah kelamina saygi sevgi hos goru yok ama reklam amaçlı kullanımı vaar yazik yazik ne diyelim kii ?

5. Yorum: halk 16 08 2015 18:07
size de ne dert olmuş arkadaş sizde verin elinizden mi alan oldu

4. Yorum: halk 16 08 2015 07:49
sn çakıcı belki o an düşünememiştir bu işin yanlış olduğunu, ama ben bu akp den herşeyei beklerim, müslüman görünümlü gavur bunlar.

3. Yorum: vatandaş 16 08 2015 04:34
incil'mi verecekti tabiki kuran'ı kerim verecek

2. Yorum: haha 16 08 2015 03:35
şov

1. Yorum: abdest 16 08 2015 03:02
eminim hepsinin de abdesti vardır. bu mübarek insanlar kur'an'a abdestsiz el sürmezler.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

22583


Tasarım:DtGaNi