Yayın Tarihi:17 08 2015 01:17(2202)

Beton Bariyerleri İkiye Ayırdı

Pirelli Fabrikası önünde gece saatlerinde meydana gelen kaza yürekleri ağıza getirdi. Yaşlı bir sürücünün kullandığı araç, çarptığı beton bariyerleri ortadan ikiye ayırdı, şans eseri ölen olmadı.

Kartepe'de Pirelli Fabrikası önünde önceki gece meydana gelen kaza herkesi korkuttu. Edinilen bilgiye göre; Sinop'tan gelen ve İstanbul istikametine gitmekte olan 57 DN 036 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Mıımcugil, iddiaya göre aşırı derece hızlıydı ve birden direksiyon kontrolünü kaybetti. Sağa sola yalpalayan araç, D-100 kenarındaki bariyerlerde çarptı. Çarpma öylesine şiddetliydi ki beton bariyerler ortadan ikiye ayrıldı.

ÇOK KORKTULAR

Kazada aracın içerisinde 4'ü çocuk toplam 6 kişi bulunurken çocuklardan Aslan Öztürk, Ayşegül Öztürk, Zeynep Öztürk ve Ali Öztürk, araç sürücüsü dede Mehmet Mumcugil ile çocukların annesi Emine Öztürk hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle aile çok korktu, korku da yüzlerine yansıdı. Yaralılar çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber: Oğuzhan Altun - Bizim Kocaeli

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

398935


Tasarım:DtGaNi