Yayın Tarihi:17 08 2015 21:15(1956)

Bitmeyen Projeye Hayırlı Olsun Afişi

Belediye Başkanlığı süresinin yaklaşık üçte bir bölümünün bitmesine rağmen, Boyabat Belediyesi daha en basit çöp sorununu çözemiyor. Yaptığı reklamlarda adeta Boyabat’ın çehresini değiştirip büyük projeler kazandırmış gibi davranmaya ve projeleri bitirmiş gibi hayırlı olsun yazıları takmaya devam ediyor. Adeta vatandaşlarla dalga geçer gibi afişler takılıyor.

Sanayi Sitesi'nin birçok problemi duruyorken, sanayi sitesinde patlamış, parçalanmış, hurda halde çöp konteynırları kullanılırken, Sanayi Sitesi'nin daha bitmeyen girişinin üstüne “Sanayi Sitemizin Girişi Hayırlı Olsun” afişi bazı esnaflar ve vatandaşlar tarafından yadırganıyor. Boyabat Belediyesi yetkilerine kamuoyu adına soruyoruz.

30 Mart yerel seçimlerinde 17'nci proje olarak açıklamış olduğunuz “Küçük Sanayi Sitesi çevre düzenleme ve peyzaj çalışması ile sanayi sitesindeki kötü ve çirkin görüntüler son bulacak, sanayi sitesi örnek bir sanayi sitesi olacak.”demiş olduğunuz projeniz bu muydu?

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: afili 20 08 2015 06:25
kapı da afili olmuş hani.dünyanın 8.harikası olmaya aday.ulusal basını çağırıp açılış yapılsa yer yerinden oynar.şimdi sanayi çalışanları o kapıdan mı girecek.ne güzel böyle bir kapımızın olması.ama sanayi çarşısı da pislikten geçilmiyor.şu kapının ne işe yaradığını biri yazsın da biz de öğrenelim.

1. Yorum: jonturk 18 08 2015 00:40
dünya literatüründe ''estetik'' diye bi kelime var. boyabatı idare edenler hiç duydu mu acaba?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98989


Tasarım:DtGaNi