Yayın Tarihi:18 08 2015 20:38(1327)

AK Parti Ağustos Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Ağustos ayı ilçe danışma meclisi toplantısına, Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, İl Başkanı Ali Çöpcü, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ve Köy Temsilcileri katıldı.

Toplantı hakkında açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, "Katılımlarından dolayı başta Milletvekilim ve İl başkanım olmak üzere tüm teşkilat kademelerimize çok teşekkür ederim." dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: gerçek gündem 18 08 2015 22:05
müslümanlar uyanmalı, ortak değerlerde buluşmalı, osmanlı devletinin yıkılışından sonra yeri boş kalan büyük islâm devleti’ni kurmalıdır. tek kurtuluş yolu budur.

en gerekli, en güncel, en hayati olan budur. bunun dışındakiler sahte gündemdir.mısır.suudi arabistan,iran,pakistan ve türkiyeninde içinde bulunduğu ve diğer islam ülkelerininde bu birlik etrafında tek islam devleti tek islam milletini dünyaya ilan edip hemen kurması lazım hedef 2023 2073 deyip bu millete beton hedefleri değil allah cc çizdiği gerçek hedefi açık net bir çekilde ilan edin yoksa ülkemiz sahte hedefleriniz ve şeytanlarla işbirliğiniz yüzünden uyuşturulup işgal edilecektir.ortadoğuda bu birlik olmadan hiçbir islam ülkesi tek başına bağımsız kalamaz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

381676


Tasarım:DtGaNi