Yayın Tarihi:19 08 2015 20:10(1088)

TMVFL Ligi İçin Başvurular Devam Ediyor

Türkiye Masterler Ve Veteranlar Futbol Ligi için başvurular devam ediyor.

TMVFL Yönetim Kurulu ve Bölge Sorumluları toplantısı Federasyon başkanı Kenan GÜRSU başkanlığında geçen hafta İstanbul’da yapıldı. Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi ile ilgili Türkiye’de on bölgede gruplar oluşturularak deplasmanlı futbol ligi oluşumu için illerden takımların başvuruları alınmaya başlandı. 10 Eylül 2015 tarihine kadar başvurular devam ediyor.

TAKIMINI KUR LİGE KATIL

TMVFL Batı ve Orta Karadeniz Bölge Sorumlusu Ali Doğan başvurularla ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada: “Aktif futbolu bırakmış ama futbolun içinde olan, futbolu seven, geçmiş yıllarda ki dostluk ve arkadaşlıkların devamına katkıda bulunmak için bu ligi düzenliyoruz. Türkiye’yi kucaklayacak bu ligde sizleri de aramızda görmek isteriz. Aktif futbolu bırakmış, 40 yaşında olan herkes bu organizasyonda yer alabilir. Takımlar dernek, kulüp veya şirket ismiyle katılabilirler. Oyuncu listesi oluşturulurken herhangi bir sayı sınırı yok. Oyuncuların sabit forma numarası ve lisansı olacaktır. Takımlar, 37,38,39 yaşında olan ve 2 yıl öncesinden aktif futbolu bırakmış 4 oyuncuyu da kadrolarında bulundurabileceklerdir. illerden birden fazla takım da bu ligde yer alabilir. Takımını kuran futbol severler ligimize katılabilir.” dedi.

TMVFL Liginde mücadele etmek isteyen Master ve Veteran takımlar http://tmvfl.com/tmvfl-ligine-on-basvuru-formu/ internet adresine başvurularını yapabilirler.

Gerekli bilgiyi http://tmvfl.com/ irternet adresinden alabilirler. Ayrıca, TMVFL Batı ve Orta Karadeniz Bölge Sorumlusu Ali Doğan ile irtibat kurmak isteyenler 0 554 279 59 76 numarayı arayabilirler.”

2015-2016 Sezonu başvuruları en geç 10 EYLÜL 2015 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

81636


Tasarım:DtGaNi