Yayın Tarihi:28 08 2015 17:57(1931)

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş'dan mesaj...

Uzun yıllar Beden Eğitimi öğretmeni, farklı branşlarda Antrenör, Eğitmen, Spor Kulüpleri Yöneticiliği ve Yüzme İl Temsilcisi olarak hizmet etme şerefine nail olduğum güzel Sinop’umuzda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak görev yapacak olmanın onur ve gururunu yaşarken, üstlenmiş olduğum bu yeni görevin sorumluluğunun ağır olduğu kadar, spor sevdalısı kentimizin de beklentilerinin ne kadar yüksek olduğunun da farkındayım.

Adının içinde Gençliğe Hizmet ve Spor olan teşkilatın değerli personeli ile beklentileri karşılayarak, Sinop’umuzun Gençliğine Kurumsal Projelerimizle hizmet etmek, İlimizde var olan Spor Kültürünü  Yaşam biçimine dönüştürerek, Tesis, Eğitim ve Organizasyon açısından kentimizin Türk Sporunda önemli bir yer edinmesini sağlamak en önemli idealimiz olacaktır.

27.08.2015 Tarihi itibariyle başladığım bu şerefli görevi gerçekleştirmek üzere atamamı gerçekleştiren  Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Akif Çağatay Kılıç‘a , Atamanın gerçekleşmesini sağlayan Millet Vekilimiz Sn. Cengiz Tokmak beyefendiye ve İl Başkanımız Sn. Ali Çöpçü’ye ayrıca gerek duaları gerekse güzel düşünceleri ile bu sürece katkı yapan herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım.

Bu görevin İlimize ve şahsıma hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Musa Kazım AÇIKBAŞ
Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112585


Tasarım:DtGaNi