Yayın Tarihi:29 08 2015 00:35(1155)

Türkiye Deniz Küreği Şampiyonası

22-23 Ağustos 2015 tarihleri arasında Türkiye Kürek Federasyonu, Gençler Türkiye Şampiyonası, Sakarya İli Sapanca gölünde gerçekleştirildi.

İlimiz Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü Kürek Takımından Lara KILIÇASLAN -  Burcu TURHAN'dan oluşan ekibimiz Deniz Küreği Bayanlar 2X kategorisinde final yarışlarını birinci tamamlayarak  "2015 Deniz Küreği Bayanlar 2X  Türkiye Şampiyonu" oldu.

Deniz Küreği Bayanlar 4X+ yarışında Berre Su KESKİN  -  Burcu  TURHAN – Lara KILIÇASLAN'dan oluşan ekibimiz Final Yarışlarını Birinci tamamlayarak  "Deniz Küreği Bayanlar 4X+ Türkiye Şampiyonu" oldular.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi olarak  Türkiye Şampiyonu olan Sporcularımızı , Antrenörleri Emre DEMİRKOL'u ve Kürek İl Temsilcisi Deniz ÇOLAK'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

18378


Tasarım:DtGaNi