Yayın Tarihi:29 08 2015 18:41(3210)

Yine Sürat Yine Kaza

Dün akşam (28 Ağustos 2015 Cuma) saat 11.30 sırasında Adnan Menderes Bulvarı üzerinde İnönü İlköğretim Okulu Mevkii'nde bir kaza meydana geldi. Emniyet Müdürlüğü tarafından gelen araç, hızını alamayıp karşı şeride geçerek iki araca çarptı.

Haber: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: boyabatlı 30 08 2015 03:55
araç sürüçüsü alkollü kaza yapyor okadar araca hasar verşyor olay yerinden kaçıyor niemi çünkü alkollü ceza yiyecek sığorta karşılamıcak hasarları trafik gelir kim kaza yaptı denir şöfr kayıp neden çünkü alkıllu yerine baskası yaptı süsü verşlecek alkolsuz biri gelecek nerdeydşn denecek korktum kaçtım yemezler ama tutanaklar tutulyr oldu bştti nerde adalet

8. Yorum: öneri 29 08 2015 21:23
yazın bimere şikayetleriniz ciddiye alınsın

7. Yorum: hüseyin 29 08 2015 21:21
işine gücüne gideni durdurup evrak sorarlar. ehliyetsiz alkollüler piyasada cirit atıyor

6. Yorum: tepe üstü 29 08 2015 20:28
emniyetin oradaki kavşaktan ............... kadar olan yer zemin 1 -1,5 mt alçaltılmalı tepe üstü kavşak sakıncalı gelen araç gözükmüyor diğer taraftayola parkeden araçlar ve tepe üstü sorunu

5. Yorum: boyabatlı 29 08 2015 19:49
madem göremiyorsunuz, bir zahmet okuyun da kim olduğumuzu bilelim...
boyabatlı çöpünü çöp kutusuna atmaz, heleki pazartesi hiç atmaz.yollar, kaldirimlar çöplükten gecilmez ama biz görmeyiz
boyabatlı isyerlerinin sınırlarına riayet etmez, teshir için mutlaka kaldirimlara da mallarını koyar.hatta o kadar abartılı olur ki bazilari, disaridaki malı içerideki malindan fazladır ama biz görmeyiz.
boyabatlı trafik kurallarına uymaz.sanırım az yada çok görüyoruz emniyet müdürlüğü ile sarayduzu kavsagi arasindaki araçların hızını ve oluşan kazaları. trafik sıkışıkligini görür de bazen çevre yolunun bitirilememesi beceriksizligini de görmez.
sadece boyabatlı mı görmez. polisi de görmez belediye zabitasi da görmez.yeni kurallara ihtiyaç yok, sadece dirayetli yoneticilere ihtiyac var.saygilarimla...

4. Yorum: serdar 29 08 2015 19:31
sayın kaymakam ım lütfen ışıklara bir kamera koydurmak bu kadar zormuş

3. Yorum: genç bakış 29 08 2015 19:25
ilçedeki polisler işlerini adam gibi yapsalar böyle olmaz 155 i arıyorum araba bir kazaya sebebiyet verecek aşırı hız yapıyor şehir içinde lütfen bakarmısınız şu filanca araba şuan emniyetin önünde diyorum yok plaka istiyo yok bilmem ne istiyo zaten camdan baksa görecek arabayı yani armut piş ağzıma düş illa birilerimi ölsün?sakat kalsın?

2. Yorum: halk 29 08 2015 19:07
polisin biraz çalışması lazım hız mı yapıyor takılın adamın peşine yazın cezayı... ayrıca en büyük sorun ilçemizde ışığını yakmadan giden arabalar ve özellikle motorsikletliler gözünüzü seviyim şu ışığını yakmayıp gidenlere ceza yazın hele şu motorsikletlilere kaç kere kıl payı kurtuldum motorsikletliye çarpmaktan gözükmüyorlarda ışıklarıda yok

1. Yorum: vatandaş 29 08 2015 18:59
yine aynı güzergah yine kaza.yetkililer neden tedbir almıyor anlamadım.hem de emniyetin çok yakınında bir yer.taaa bekteş düzlüğüne ve kastamonu yoluna konacağına o bulvar üzerine bir radar konsa,bakalım duyarsız sürücüler şehir içinde böyle cirit atabilecekler mi?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

395801


Tasarım:DtGaNi