Yayın Tarihi:29 08 2015 22:11(2977)

Cuma Köy’ün Çöp Sorununa Köy Halkı İsyan Etti

Yetkililerin Görmezden Geldiği Cuma Köy’ün Çöp Sorununa Köy Halkı İsyan Etti. Cuma Köy ’ün çözülemeyen daha doğrusu çözülmesi için hiçbir çaba sarf edilmeyen çöp sorununu yetkililerin Cuma Köyü’ne olan ilgisizliği nedeni ile görmezden geliniyor.

Köy halkının çöplerini atacakları bir çöp toplama merkezi veya her mahallesinde çöp konteynırı olmaması nedeni ile evinden çıkardıkları tüm çöpleri yol kenarlarına, köyün çayı olarak bilinen ve evlere 200 -250 metre mesafede olan   köprü mevkiine atarak doğanın kirlenmesine ve Cuma köy ‘ün görünümünü istemeyerek de olsa kirletilmesine çaresiz sebep olmaktadır.

Cuma köy ’ünü Saraydüzü ve çevre köylere bağlayan yol olarak bilinen ve çevre köylerinin de ulaşımını sağladığı köy yolunda bulunan korkulukları kırılmış ölüm tehlikesi saçan Köprü’nün altı çaresiz köy halkı tarafından akarsuyun olması nedeni ile çöplük olarak kullanılması akarsuyun kirlenmesine çevre kirliğine, doğanın kirletilmesi,  çöplerin hava ve su ile temas ederek köy halkının sağlığını tehdit etmesine göz yuman ve Cuma Köye ziyarete gelen tüm protokolün bu yolu kullanıp bu manzarayı görmelerine rağmen çözüm üretmemesi de köy halkının kaderine terk edildiğini umursanmadığını  gösteriyor.

Devletin imkânlarını halkın refahı için kullanabilecek ve bu soruna çözüm üretebilecek tüm yetkilileri göreve davet  ediyoruz.

Saraydüzü Gazetesi Yönetimi olarak Başbakanlık İletişim Merkezine konu İle İlgili 2.Kez başvuruda bulunduğumuzu da belirterek Yetkililerin bu konu ile ilgili geri dönüş yapmasını beklemekteyiz.

İşte Protokolün Gelip Geçtiği Ancak Görmezden Geldiği Cuma Köyü Yolu daha doğrusu Cuma Köy Çöplüğü!

Haber ve Fotoğraf : Bekir ALBAYRAK - Saraydüzü Gazetesi

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: slm 31 08 2015 23:01
sadece cuma köyü mü halkın biliçlenmesi lazım gelişi güzel yerlere çöp atılmasın.her yerde var çöp sorunu.ne olur yerlere çöp atmayalım .hatta yerlerdeki çöpleri toplayalım

1. Yorum: melih57 30 08 2015 16:47
sadece ordamı.diğer köylerde de aynı sorun.varsa dere kenarları yoksa yol kenarları çöp yığını.köylere hizmet birliği bunları halledemez mi? ama boyabat da halletmez.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74761


Tasarım:DtGaNi