Yayın Tarihi:29 08 2015 22:28(1698)

Milletvekili olduktan sonraki hizmetleriniz nelerdir?

Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Milliyet Gazetesi Sinop Eki Genel Yayın Yönetmeni Adil Yıldız'ın sorularını yanıtladı. Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak'a ilk soru olarak "Milletvekili olduktan sonraki hizmetleriniz nelerdir?" sorusu soruldu. Cevap bizide ilgilendirdiği için sizinle paylaşıyoruz.

Cengiz Tokmak'ın soruya cevabı;

"Yakın zamanda basında çıktı, Boyabat'ın bir doğalgaz meselesi vardı. Bu süreci takip ediyorduk. Enerji bakanımızla görüştük ve bu konunun çözülmesini istedik. Doğalgaz için abone sayısı önemli. Bu konuyu Boyabat Organize Sanayi Bölgesi üzerinden çözebileceğimizi düşünerek hareket ettik. Sanayi ve Ticaret Bakanlığımız ile Enerji Bakanlığımız arasındaki yazışmaları hızlandırdık. Boyabat'ın doğalgaz konusunu çözdük, imza atıldı. Boyabatlılar'a müjdeyi verdik."

Haberin Küpürü

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı 01 09 2015 04:39
boşa uğrasma iki ayda ne inşaa edecesin zaten aday göstermeyecekler akp ye oy verenler bu olanların suçlusudur başta rte ve serok ahmet ve yandaslar önce bu masym mehmetciçiğn hesabını verın


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113455


Tasarım:DtGaNi