Yayın Tarihi:30 08 2015 01:17(1274)

Fuat Avni'den Medya ve İş Dünyasına Büyük Operasyon İddiası

Fuat Avni erken seçim tarihinin belirlenmesinin ardından yine çok konuşulacak iddialarda bulundu. Fuat Avni seçimler öncesi muhalif medya organlarına “susturma” operasyonlarının yapılacağını yazdı.

İnternet fenomeni Fuat Avni, ''Eczacıbaşı ve eski TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz’a operasyon planlanıyor, Aydın Doğan ve Akın İpek'e operasyonun eli kulağında. Mal varlıklarına el koymayı planlıyorlar' dedi.

İşte o tweet'ler:

1. ..., 1 Kasım'dan da koalisyon çıkacağını gördü. Bütün muhalif sesleri kesmeyi kendisi için tek çıkış yolu görüyor.

2. ..., muhalif medyayı susturamazsa, terör üzerinden hedeflediği oy artışını sağlayamayacağını anladı.

3. Medya Operasyonu, iş çevresini kapsayacak şekilde revize edildi. Operasyon'un bir ayağında sermaye diğer ayağında medya var.

4. Ekonomik krizi durduramayacaklarını bildiklerinden krize günah keçisi bulma gayretindeler.

5. 'Bizi istemeyen bazı sermaye grupları, dış güçlerle birlikte 'Kaos lobisi' 'Kriz lobisi' kurdular ve krizi başlattılar' diyecekler.

6. Operasyon yapılacak sermaye grupları, 'Bunlar uluslararası güçlerin sermaye ayağını oluşturuyordu' iftirasıyla haberleştirilecek.

7. MİT, Doğan, Kavala, Koç ve İpek hakkında şirket verileri, kişisel veriler ve aile fertleriyle ilgili kumpas dosyaları hazırladı.

8. Gezi’ye destek verenler, sözde 'uluslararası lobilerle iş tutanlar' ve teröre destek olanlar diye dosyayı tasniflemişler.

9. PKK ve DHKP-C üzerinden Doğan'a, 'Gezi'ye finansörlük' üzerinden Eczacıbaşı ve eski TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz’a operasyon planlanıyor.

10. HDP'ye finansman üzerinden Boyner grubu ve PKK’ya destek iddiasıyla da Osman Kavala listede yer alıyor.

11. 'Şimdilik cepheyi genişletmeyelim' diyerek Koç grubunu sıralamanın gerisine attılar.

12. Medya ayağındaysa Aydın Doğan ve Akın İpek'e operasyonun eli kulağında. Mal varlıklarına el koymayı planlıyorlar.

13. Ali Babacan, 'Seçime gitmeyelim dolar 3.5 tl olur' diye isyan edince ... 'Biz onu düşündük' diye Babacan'ı susturmuştu.

14. Babacan yine isyanlarda. Ona göre muhaliflere yönelik operasyonla Türkiye içinden çıkılmaz bir ekonomik buhrana girecek.

15. ...'in 'Düşündük' dediği şey, muhalifleri tutukladıktan sonra yurt dışına çıkardığı dövizleri getirip piyasaya sürmek.

16. Babacan ...’e, 4 büyük bankadan birinin 60 şube kapattığını ve 40'ını daha kapatacağını, yüzlerce insanın işsiz kaldığını söyledi.

17. Babacan, 'Muhaliflere operasyonla sermayenin ürkeceğini ve toplu işten çıkarmalar olacağını' söyledi ama ... kimseyi dinlemiyor.

18. ..., seçimlerden umudunu kesti. Diktatörlüğe 'resmen' geçiyoruz. Bütün muhalifler operasyonlarla susturulacak.

Attığın her adım sadece çöküşünü hızlandırıyor. Korkma, titre.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: cancan 31 08 2015 05:20
fuat avni benim yahu :)))

4. Yorum: ah...ah 30 08 2015 06:48
adam yukarıdaki mahallede bir yalan söylüyor aşağı mahalleye gelip kendi de inanıyor demeyeceğim bu saf millet var iken niye zahmete girsin

3. Yorum: bedir 30 08 2015 04:32
1 yorumcuya katılıyorum yakın zaman da boyabatta da akp istenmeyen kişiler bir şekilde men edilecek fuat başkanın da yapmak istediği bu

2. Yorum: boyabat 30 08 2015 04:00
bu halk bu akepeye haddini bildirmesse bu şehştlerin kemşkleri suzlar adam ikdşdar upryna yemediği yapmadıpı kalmıyor seçim yaklasıyor sağa sola saldurmaya basladı eyy erdopan koltuk sevdası peşine hırsızluklarınn acıga cıkartmamk için ikdşdar olmk peşinde koşma bu vatan evlatlarınn tek sorumlusu sensın

1. Yorum: fuatcbşkn 30 08 2015 01:33
bu fuatavni denilen şahıs bence sayın cumhurbaşkanımızın bizzat kendisi. yapacaklarını önce tepkileri ölçmek için fuatavni hesabı aracılığı ile yayıyor ve tepkilere göre ya uyguluyor yada uygulamıyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

24562


Tasarım:DtGaNi