Yayın Tarihi:30 08 2015 20:36(1096)

ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Yayınladı

Kısa adı ASİLDER Olan Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği Genel Başkanı Kenan Güllü Bir Mesaj Yayınlayarak Hemşehrilerinin Zafer Bayramını Kutladı:

Güllü Mesajında Şu İfadelere Yer verdi:

Aziz milletimiz; dünyada eşine rastlanmayacak bir kahramanlık mücadelesi vererek kazandığı zaferle, tüm dünyaya bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini, vatanın bölünmez olduğunu, bayrağımızın gönderden indirilemeyeceğini bir kez daha ilan etmiştir. Ağustos ayı, milletimizin tarihinde, ayrı bir yer ve öneme sahiptir. 26 Ağustos 1071 tarihinde Malazgirt Zaferi ile Anadolu kapılarını açan milletimiz, 30 Ağustos 1922 tarihiyle de, vatanın toprağını düşman istilasından ve milleti esaretten kurtararak, yeni kuracağı Cumhuriyetin de temellerini atmıştır.

Her millete nasip olmayacak bu onurlu tarihin, bizlere armağan edildiği 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yıldönümünde 30 Ağustos zaferi, tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini göstermekle birlikte, vatan, millet ve bayrak sevgisinin bütün güçlerden daha kuvvetli bir güç olduğunu ortaya koymuş, bağımsızlık mücadelesi veren birçok ulusa da yol göstermiştir.

Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak adına, bağımsız yaşamanın azim ve kararlılığını sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu kutlu zaferi bize miras bırakan istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren aziz Şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Kurtuluş destanımızın zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı nın 93.yılı dolayısı ile başta Sinop lu Hemşehrilerimin Olmak Üzere Aziz Milletimizin ve Şanlı Ordumuzun Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyor selam ve saygılar sunuyorum.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70178


Tasarım:DtGaNi