Yayın Tarihi:31 08 2015 00:49(2850)

M.Meftun Çağlar, Milletvekilliği Adaylığı Açıklaması

25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP Sinop 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak hayatım boyunca bana büyük bir şeref ve onur yaşatan ve çocuklarıma bırakacağım en güzel miraslardan olan bir ünvanı taşımama vesile olan MHP Genel Merkezi'ne, MHP Sinop İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, MHP Kadın Kollarımıza ve Ülkü Ocaklarımıza şükranlarımı arz eder ve Bana bu güzellikleri nasip ettiği için Yüce Mevlama Hamd'ü Senalar ederim.

Aşağıdaki video kaydı 7 haziran 2015 tarihinde sandıkların açılmaya başlamasından yaklaşık 2-3 saat sonra yapılmış bir konuşma olup bu güne ışık tutan mesajlar içerdiği izlendiğinde görülecektir.

7 yaşında Ülkü Denen Nazlı Gelin'e aşık olduğumu ve Türk-İslam Ülkücüsü olmaktan onur ve şeref duyduğumu her fırsatta sizlere ifade etmiş ve seçim süreci boyunca şevk ve istek ile elimden geleni yapmış ancak hedeflediğimiz sonucu alamamıştık.

Şimdi ise yeni bir seçim süreci kapımızı çalmış bulunmakta. Bir çok Ülküdaşım ve sevenlerimiz bu yeni süreçte yeniden Aday olup olmayacağımı bana soruyorlar. 25. Dönemde Aday olurken özel şartlarım çok müsait olmamasına rağmen sevdamın gereği Aday olarak yapmam gerekeni yapmış ve gönül huzuru ile bir dönemi tamamlamış bulunmaktayım.

Bu yeni süreçte aradan geçen bu kadar kısa süre içerisinde MHP' nin Sinop İlinde zafere ulaşması için ek bir katkı sunabileceğim düşüncesine sahip olmadığım ve hareketimizin yeni bir yüz ile yeni bir motivasyon ile bu seçimlere girmesini hareketimiz açısından daha faydalı gördüğüm için bu seçim döneminde Aday olmayacağım. Bundan sonraki süreçleri ise Mevlam Takdir eder. Mevlam neylerse güzel eyler.

26. Dönem Milletvekili seçimlerinde Sinop İlimizde MHP adına mücadele edecek ve 3 Hilalli Şanlı Sancağımızı Sinop Burçlarına dikme mücadelesini verecek Ülküdaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah (C.C) yar ve yardımcımız olsun.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

100853


Tasarım:DtGaNi