Yayın Tarihi:31 08 2015 19:01(952)

ANSSİAD Başkanı Başdoğan, OSİAD yöneticilerini Boyabat’a davet etti

OSTİM, OSİAD’lı iş adamları derneği başkanı Akman Karakülah ve yönetim kurulu heyeti, ANSSİAD Başkanı Mustafa Başdoğan’ı makamında ziyaret etti.

OSİAD’lı iş adamları Ankara Sinoplu iş adamları derneğinin, OSTİM merkezde bulunmasından memnuniyet duyduklarını belirttiler. ANSSİAD’lı üyelerin hangi meslek gruplarında faaliyet gösterdiklerini, OSTİM esnafından hangi isimlerin üye olarak yer aldıklarını sorarak OSİAD’lı iş adamlarını yakından tanımaya çalıştılar.

Mustafa Başdoğan ANSSİAD derneğinin değerli üyelerinden, derneğin işlevlerinden ve Sinop yöresinin özellikleri üzerine konuştu. Ayrıca, Mustafa Başdoğan, dernek hayatı boyunca OSİAD’lı iş adamları derneğini örnek alacağını da sözlerine ekledi.

ANSSİAD Başkanı Mustafa Başdoğan OSİAD’lı iş adamlarını Engilekin köyüne sırık kebabı yemeğe davet etti. OSİAD’lı konuklar bu daveti memnuniyetle kabul ettiler.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70980


Tasarım:DtGaNi