Yayın Tarihi:31 08 2015 23:07(1393)

Durağan Belediyesi İkinci Sünnet Şölenini Gerçekleştirdi

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Şehit ve Gazilerimiz ve Belediyemizce organize edilen 2.Geleneksel Sünnet Şöleni için düzenlenen Kur’an Tilaveti yapıldı.

2.Geleneksel Sünnet Şöleni programına çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşma yapan Belediye Başkanı  Ahmet Kılıçaslan: “Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz sünnet şölenimizde, ailelerimizin ve çocuklarımızın mutluluklarını paylaştık. Bu yıl da 50 çocuğumuzu ücretsiz sünnet ettirerek mutlu günlerine ortak olduk. Değerli hemşerilerim; İstanbul Fatih Sultan Ahmet Camii İmam Hatibi İshak Kızılaslan, İstanbul Fatih Laleli Camii İmam Hatibi Emrullah Akbaş, İstanbul Fatih Süleymaniye Camii Müezzin Kayyımı Ali Ağcakaya, İstanbul Maltepe Hacı Mustafa Öz Yazıcı Camii İmam Hatibi Abdulkerim Ağcakaya, İstanbul Kadıköy Fenerbahçe Camii Müezzin Kayyımı Numan Akbaş, İzmir Konak Hakim Efendi Camii Müezzin Kayyımı Rıdvan Akbaş, İstanbul Fatih Sultan Ahmet Camii Müezzin Kayyımı İbrahim Çoban ve Reha Ermumcu tarafından Sünnet Şöleni vesilesiyle vatandaşlarımıza Kur’an ziyafeti verdiler. Bu güzel görüntüyü oluşturdukları kendilerine teşekkür ediyorum. Programımıza uzaktan yakından katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

Bugün; aynı ilçede yaşadığımız, aynı özlemleri, aynı kaygıları birlikte paylaştığımız 50 yavrumuzun yakınlarıyla birlikte, çocuklarımızın ilk mürüvvetine, ilk heyecanına ortak olduklarını dile getiren Başkan Kılıçaslan: “ Sünnet olacak kardeşlerimizin de ömür boyu en az bugünkü kadar mutlu olmalarını diliyorum.  Çocuklarımız hepimizin geleceği, onların en iyi şekilde yetişmesi için başta anne ve babalarımız olmak üzere elimizden geleni yapacağız.  Sosyal desteklerimiz ve buna benzer hizmetlerimizle, çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmelerini amaçlıyoruz. Bugün bizim için en mutlu günlerden birisidir. Belediyecilik sadece kaldırım, yol, kanalizasyon çalışmalarından ibaret değildir, sosyal belediyecilikte bizler için önemlidir.  Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek altyapıda olsun, gerek üstyapı çalışmalarında olsun, gerekse kültürel ve sosyal belediyecilik anlamında olsun birçok çalışmalara imza attık ve atmaya devam edeceğiz.  Yapmış olduğumuz çalışmaların birçoğu, Durağan tarihinde ilk olma özelliğine sahip.  Bu çerçevede, Durağan’da ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz, vesile oluyoruz. Bundan sonraki zaman dilimlerinde ise daha fazla hizmet etme gayesiyle Durağan’da daha da fazla çalışmaya devam edeceğiz. Erkekliğe ilk adımı atan yavrularımızı tebrik eder, sağlık mutluluk ve başarı diliyorum. Onların memleketimize, milletimize, Durağan’ımıza faydalı evlatlar olmasını diliyorum.”dedi.

Haber: duragan.com.tr

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

85135


Tasarım:DtGaNi