Yayın Tarihi:02 09 2015 02:03(2398)

Çay mı, Kanalizasyon mu?

Boyabat'ın içinden geçen Gazidere Çayı'na her yerden kanalizasyon karışıyor. Özellikle yaşanan sel felaketinden sonra bozulan kanalizasyon şebekesinden çıkan atıklar hem insan sağlığı, hem de çevre için tehlike oluşturuyor.

Gökırmak'a 2 kilometre kala Gazidere Çayı'na karışan ana kanalizasyon şebekesinin sularıyla ise hem Gazidere Çayı'nın, hem de Gökırmak'ın rengi değişiyor. Bu durumun en korkunç yanı ise, Gazidere Çayı ve Gökırmak boyunca bu pis suyun tarımda kullanılıyor olması.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: gerçek 03 09 2015 18:57
kalebağı'ndaki umumi tuvalet ve yerleşimlerin kanalizasyonu gazidere çayı'na karışıyor. nerede gazidere ıslah prıjesi 1,5 tirilyon nereye kimlerin cebine gitti borular sahte standarda uygun değil patlamış dağılmış vaziyette dışarıda çocuklar çayda yüzüyorlar bu çayı b.ka sidiğe mikrop yuvasına sokan kim bir düşündünüzmü kendi kendinize sordunuzmu bu pisliği yapan yayan boyabat belediyesidir belediyenin umumu tuvaletini b.ku sidiği açıktan bu çaya akmaktadır yaz boyu 3 aydır bu böyle devam ediyor nerede yetkililer nerde belediye belediye varmı acaba ne dersiniz

kaynak: gazidere çayı'nda büyük tehlike - haberler - boyabat gazetesi

5. Yorum: bouabatlu 03 09 2015 17:42
reklam panosu yapıp kendi reklamınızı yapacacağınıza,parkeleri söküp boş yere para harcayıp asfalt dökeceğinize,hükümetin bahçesine taksi durağı yapıp,atatürk evi yaptık diyerek aklınızca milleti kandıracağınıza,(daha yazıyım mı,yeter mi?)arıtma tesisi yapsanıza.ne güzel verin lağımı kısadan çaya millet o pislik içinde yaşasın.4.yorumcu çok güzel belirtmiş,sadece boyabat değil ırmak boyu da maalesef payını alıyor.

4. Yorum: koylü 03 09 2015 03:04
boyabatın içinden geçen kolaz çayı ırmaga karıştıktan sonra duragana varana kadar butun sebze ve çeltik meyve bahçeleri dahıl olmak üzere bu kanaliosyonun karıştıgı bu suyla sulanmaktadır ve bizler bu atık suyla sulanan yiyeceklerı yemeye mahkumuz işin özü bu.taktır boyabat halkınınıdır ..

3. Yorum: eskiye dönüş 02 09 2015 17:56
98 li yıllardaki o lagım akan çaya dönüş olmasın.......

2. Yorum: çok önemli 02 09 2015 14:56
çok önemli bir konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. sorumlu ve yetkililerin acilen olayı çözmeleri gerekiyor. çocukların bu sularda oynaması ve yüzmesi, tarım ürünlerinin yetiştiği tarlaların sulanması sağlık açısından önem taşıdığının bilinmesi,

1. Yorum: boyabatlıklar 02 09 2015 03:27
gazidere olmuş lağımdere be dostlar. yazık çok yazık .


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50626


Tasarım:DtGaNi