Yayın Tarihi:06 09 2015 20:34(1171)

Sivil Toplum Kuruluşları Bir Yol Arkadaşlığıdır

Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği ASİLDER Genel Sekreteri Ve Dernek Sözcüsü Burhan Akdoğan, STK'ların önemini anlatan bir mesaj yayınlayarak Sivil Toplum Kuruluşları "Bir Yol Arkadaşlığıdır" dedi.

STK’larda yer almanın bir kültür, bir yaşam biçimi olduğunu kaydetti. Ankara'da, Sinop ilimize bağlı il, ilçe ve köy dernekleri olduğunu ve bu derneklerimiz bir şekilde yaşamaya ve yaşatılmaya çalışılmaktadır, bu tamamen gönül ve fedakarlık isteyen bir husustur, derneklerin kar amacı gütmeyen kuruluşlar olduğunu ifade eden Akdoğan, zaman zaman maddi beklentiler olduğunu, ancak derneklerin bunu karşılayabilecek imkanlarının  olmadığını, aidat ve bağışlarla yaşayan STK'larımız bunu karşılamasının mümkün olmadığını söyledi. ASİLDER'i kurduğumuz günden bugüne kadar, Genel Başkanımız Kenan Güllü başkanlığında, sanatta, bürokraside, belediyelerde ve kültürümüzü yayma gibi önemli çalışmalara imza atıyoruz, atmaya inşallah devam edeceğiz.

Bu tür örgütlenmelerin, sosyalleşme açısından hayati önem taşıdığına işaret eden Akdoğan, ASİLDER olarak, aile gibiyiz. Bir üyemizin her hangi bir sorunu olduğunda, onun yanında yer alırız. Bu açıdan bakıldığında, sivil toplum kuruluşunda yer almayı, "yol arkadaşlığı olarak görmekteyiz” dedi. Aynı anda farklı STK’ya üye olunabileceğini ifade eden Genel Sekreter Burhan Akdoğan, kendisininde, farklı STK'lara üye olduğunu ifade etti. İşimden, özel hayatımdan buna zaman ayırmaktan mutluyum, bu bir sevmek işi. İş hayatında veya sosyal hayatta bir araya gelmek istiyorsanız bu yol arkadaşlarına ihtiyaçlarınız var. Bu dernekler, bunu sağlamaktadır. Birlikten güç doğar, her toplum katmanına Sivil Toplum Kuruluşlarında yer almayı tavsiye ediyorum. Saygılarımla

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı 07 09 2015 17:06
sn başkan bu dernek ne iş yapmış bu güne kadar anlatsanızda bilsek haniyani beyanat verme dışında


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50116


Tasarım:DtGaNi