Yayın Tarihi:08 09 2015 18:55(3853)

Boyabat-Sinop Yolu'nda Kamyon Yandı

Boyabat-Sinop Yolu'nda dün aksam 20:45 sıralarında Derecuma Camii mevkiinde meydana gelen kazada taş yüklü kamyon alev alev yandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Eylül 2015 tarihinde Boyabat’tan Sinop istikametine gitmekte olan Çetin G. (38) idaresindeki 06 plakalı kamyon, saat 20.45 sıralarında, nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı aracın arka tarafından alev aldı. Yoldan çıkan kamyon bariyerlere çarptı. Kamyon sürücüsü ise panik içinde kendini araçtan aşağı attı. Bariyerlere çarpan Kamyon bariyerleri biçerek 70-80 metre ilerledikten sonra yoldan çıkarak devrildi. Devrilmenin ardından kamyon alev alev yanmaya başladı.

Kazada kamyon sürücüsü ağır yaralandı. Kaza yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kamyon ise itfaiye tarafından söndürüldü 08 Eylül 2015 saat 13.45 sıralarında hurdaya dönen kamyon kaza yerinden kaldırıldı

Haber: boyabathaberleri.net

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: muhasebe 10 09 2015 15:56
kötü haber.allah rahmet eylesin...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

110122


Tasarım:DtGaNi