Yayın Tarihi:09 09 2015 00:01(805)

Karadeniz: Terörden Beslenenler Hesap Verecek!

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Türkiye’nin çok hassas bir süreçten geçtiğini belirterek, “Terörden beslenenler, gözyaşından, yıkımdan, kaostan beslenenler, şehit sayımız arttıkça oylarını artacağını düşünecek kadar hissizleşenler, kimse şüphe duymasın ki bir gün hesap verecekler” dedi.

Karadeniz, her şehit haberinde Türkiye’nin büyük acılar çektiğini, Dağlıca şehitlerini toprağa vermeden Iğdır’dan 13 şehit haberi aldıklarını belirterek, “Her şehit haberinde hepimizin yüreği yanıyor, her gün gencecik evlatlarımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Bu acının durdurulması elbette mümkün! Her adımımızda ‘Önce Türkiye’ diyerek hareket ettiğimiz sürece, siyasetin ve devletin en üst kademesinden en alt kademesine kadar herkesin hırslarından, yanlışlarından vazgeçerek toplumsal barışın sağlanması mümkün!” diye konuştu.

Karadeniz, ülkede acı üstüne acı yaşanan bu günlerde her zamankinden çok sağduyuya ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kardeşliğimize, barışımıza, demokrasimize, özgürlüğümüze kastedenleri halkımız çok iyi biliyor. Halka tuzak kuranlar, bütün bu oyunları tezgahlayanlar, bilmelidir ki, birlikte bu ülkede mutlu ve özgür yaşamak için her mücadeleyi vereceğiz. Mücadelemiz barış için, kardeşlik ve halkımızın huzuru için olacaktır. Acı üstüne acı yaşadığımız bu günlerde her zamankinden çok sağduyuya ihtiyacımız var, birlik içinde olma inancımızı yitirmemeye ihtiyacımız var. Bu vatan için, halkının huzuru için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yüreklerine ateş düşen ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: boyabatlıklar 13 09 2015 19:47
sayın barış karadeniz söylem ve demeçleriyle halkı aydınlatıyor beyler.çözüm mözüm diyerek memleket ne hale geldi be. yazıktır yazık.

2. Yorum: dedeoğlu 10 09 2015 18:18
yanlış hatırlamıyorsam oyumuzun 3.5 demokrasiye feda ettik yani hdp ye verdik diyen engin altay değilmiydi, şehitlerin kanında, ellerinizin izleri varken, terörü kötülemek tam chp ye yakışan bir şeydir. chp li belediyelerin helva dağıttığını bu millet asla unutmaz elbet bunların hesabını vereceksiniz.

1. Yorum: hakan tekinel 10 09 2015 04:47
doğru sayın vekil... önce içimizdekilerden başlamak lazım... mesela her evden bir tane hdp ye oy çıkmalı diyenlerden başlasak mı? ya da sinop'a bu vatan hainlerini getirenlerden... allah'ın adaleti şaşmaz.. sebep olan da yapan gibidir. hesabı elbet sorulur !!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

383485


Tasarım:DtGaNi