Yayın Tarihi:09 09 2015 17:46(2255)

Mete Çağdaş, MHP'den Aday Adayı Oldu

7 Haziran 2015 seçiminde yine MHP’den aday adayı olan Gazeteci Mete ÇAĞDAŞ, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan seçimde Sinop milletvekilliği için tekrar MHP’den aday adayı oldu.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan "Tekrar seçim" için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru yapan sadece 2 kişi oldu.

Mete ÇAĞDAŞ’ın dışında aday adaylığı için resmi başvuruda bulunan isim ise Eğitimci Adem ÇİLEK oldu. Aday adayı olmak için Milli Eğitim bakanlığındaki görevinden istifa eden Adem ÇİLEK, Boyabatlı olup yaşamını Ankara’da sürdürüyordu.

Haber: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: cok lazimsinn yaa 11 09 2015 21:16
mete çağdaş = genişlik x kisiliksizlik x tüm küfürler

6. Yorum: işine baksın 11 09 2015 00:51
hangi yüzle aday adayı olabiliyor acaba kendisine soruyorum mhp'den aday olur akp'nin peşinde koşar

5. Yorum: kınama 10 09 2015 18:20
önce mhp il başkanını kınıyorum.bu şahsın aday adaylığını kabul ettiğiniz için.sonra bu şahsı kınıyorum.hangi yüzle aday oldunuz?mhp 'ye şimdiye kadar oy attınız mı?mhp hakkında neler konuştunuz ve neler yaptınız?lütfen bu soruların cevabını bir verin.mhp baraj altında kalsın razıyım , ama adayları içimize sinsin.

4. Yorum: ilker çörekoğlu 10 09 2015 06:12
mete çağdaş 7 haziranda aday yapılmayınca mhp ye etmediğin kötü söz kalmadı.sende nasıl bir yüz varki gelip gene mhp ye bulaşıyorsun.senin ülkücü geçmişin yok mhp li geçmişin yok neyin peşindesin.sayın mhp yetkilileri böyle birimin adaylık dodyasını ne diye alıyorsunuz niye bu kişinin mhp nin adını kullanmasına izin veriyorsunuz.mhp sinop il başkanlığı bu konuda açıklama yapsın ayrıca genel merkezide uyarsınli bu herifi partiye dahi sokmasınlar.

3. Yorum: türk töresi 10 09 2015 03:42
mete çağdaş daha 1 hafta 10 gün önceki "birisi ayvayı yiyecek" başlıklı yazısında mhp den devlet bahçeli'de aday olsa mhp nin vekil çıkartma şansı yok demişti. bu sözleri söyleyen bir kişi hangi iddia ile vatandaştan oy isteyecek. ayrıca 25. dönemde aday olmak için çalmadık kapı ziyaret etmedik ülkücü mezarı bırakmayan ama aday olamayınca allah beni siyasetten korudu diyerek iyi ki aday olamadım diyen çağdaş ne oldu da yeniden aday adayı oldu. bir boyabatlı düşmanı olan ve bunu aday tercihleri ile ilgili her yazısında aşağı yukarı ima eden bir kişi asla ama asla mhp den aday olmamalı. aday adaylığı kesinlikle red edilip gönderilmeli.

2. Yorum: gereksiz 10 09 2015 03:30
işine bak mete senin kendi işine aklın ermiyor milletvekilli neyine

1. Yorum: boyabatlı 09 09 2015 20:13
bir önceki seçimde mhp den aday adayı olup aday olamayınca mhp nin adaylarına atıp tutan ve mhp ye karşı bir kişi hangi yüzle mhp den aday adayı olabilir ne oldu mete bey akp den yüz bulaamadınmı ........... !!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

77690


Tasarım:DtGaNi