Yayın Tarihi:09 09 2015 23:19(1248)

CHP'nin 92. Kuruluş Yıldönümü

Sinop’ta, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 92’inci Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Buradaki törende şehitler unutulmadı.

CHP Sinop Merkez İlçe Başkanlığı tarafından CHP’nin 92’ci Kuruluş yıldönümü nedeniyle İskele Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.  Çelenk sunulmasının ardından Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Törene Sinop Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Başkanlığı yöneticileri, belediye ve il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı.

CHP Sinop Milletvekili Karadeniz burada yaptığı konuşmasında “bağımsızlık”, “özgürlük”, “barış” ve “kardeşlik” vurgusu yaptı. CHP’nin köklerini, Anadolu ve Rumeli Müdafai Hukuk Cemiyetinden alan, devrimin, direnişin, kuruluş ve kurtuluşun partisi olduğunu söyleyen Karadeniz, Cumhuriyet Halk Partisi sadece bir siyasi parti değil, bu ülkenin kurucusu olduğu vurguladı. Karadeniz, “Bu kuruluşun temelinde bağımsızlık ruhu var. Özgürlük ateşi var. Yani neyi kurtardığımızın farkındalığı ile direnen bir kalenin 92’inci Kuruluş Yıldönümünü var” diye konuştu.

Karadeniz, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diledi. Vatandaşları, barış ve kardeşlik içerisinde sağduyuya davet eden Karadeniz, CHP’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Atatürk ile Cumhuriyet Halk Partilileri anarak sözlerini tamamladı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

35338


Tasarım:DtGaNi