Yayın Tarihi:10 09 2015 22:19(1527)

Çatışmada Yaralanan Durağan’lı Polislere Geçmiş Olsun Dedi

Dargeçit ve Şırnak'ta terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan Özel Harekâtçı polislerimiz Ali Maden ve Ahmet Yılmaz’a Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Kılıçaslan yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Durağan ilçemizden olan Dargeçit ve Şırnak'ta çatışmalarda yaralanan ve tedavileri devam eden Özel Harekatçı kahraman polislerimizin durumunun iyi olması acımızı biraz dindirdi. Rabbim şahadet şerbetini içen tüm şehit kardeşlerime rahmet, yaralılara şifa nasip eyle. Milletimize ve ailelerine sabır, polisimize ve ordumuza güç ver YARABBİ... Birileri için değil sadece Vatan için, Bayrak için millet ve ümmet için çalışacağız. Bizim düsturumuz bellidir : "Üç buçuk soysuzun karşısında sessiz kalamam;Hele hak nâmına haksızlığa ölsem dayanamam."Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,Toprak, Eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Şehitlerimizi rahmetle anar, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.”

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: dursun koç 11 09 2015 18:55
cenabı haktan acil şifa dilerim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

388217


Tasarım:DtGaNi