Yayın Tarihi:12 09 2015 04:03(2020)

Kaza kurbanı kamyon sürücüsü hayatını kaybetti

Boyabat-Sinop kara yolunda taş yüklü kamyonun alev alması ve ardından takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 38 yaşındaki sürücü kurtarılamadı. Kaza kurbanı sürücü bu gün son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza Derecuma mevkisinde 7 Eylül tarihinde 20:45 sıralarında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre Boyabat’tan Sinop istikametine gitmekte olan Çetin Gül (38) yönetimindeki 06 plakalı kamyon, henüz bilinmeyen bir nedenle aracın arka tarafından alev almış, yoldan çıkan araç bariyerlere çarpmıştı. Kamyon sürücüsü ise panik içinde kendini araçtan aşağı atmış ancak ağır yaralanmıştı. Bariyerlere çarpan kamyon 50-60 metre gittikten sonra devrilmiş. devrilmenin ardından kamyon tamamen yanmıştı.

Kazada ağır yaralanan ve Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kamyon sürücüsü Çetin Gül yaklaşık 2 gün sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Dün gece saatlerinde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan kamyon sürücüsü bu gün Gerze İlçesine bağlı Karlı köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

67993


Tasarım:DtGaNi