Yayın Tarihi:12 09 2015 22:58(1689)

ASİLDER'e Siyasi Partilerden Ziyaretler Devam Ediyor

Kısa adı ASİLDER olan Ankara Sinop İli, İlçeleri Derneği siyasi partileri ağırlamayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Ankara İl Kadın Kolları'nın ziyaret ettiği ASİLDER'e, Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanlığı'da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara Mamak Şafaktepe Sivil Toplum Merkezi'nde misafirlerini ağırlayan ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü ve Yönetim Kurulu Üyeleri misafirlerini kapıda karşıladı.Ziyarette Büyük Birlik Partisi, Ankara İl Başkanı Mahir Alay, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çankaya İlçe Başkanı Erol Koçoğlu, Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Zekiye Demirel'de hazır bulundu.

Misafirlerine tek tek hoşgeldiniz diyerek söze başlayan ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ASİLDER yönetim kurulunu misafirlerine tanıtan Genel Başkan Kenan Güllü, derneğin kurulumu ve faaliyetleri hakkında bilgi sundu. Büyük Birlik Partisi Merhum Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'na da rahmet dileyen Güllüi merhum Yazıcıoğlu'nun yokluğunun her daim hissedildiğini belirtti.

Büyük Birlik Partisi, Ankara İl Başkanı Mahir Alay ise Başkan Güllü'ye sıcak karşılamalarından dolayı teşekkürlerini ifade etti. Alay, söze başlayarak kendisinin de Kastamonulu olduğunu aslında Kastamonu, Sinop, Çankırı buraların örf ve adetlerin de birbirine yakın olduğunu bu anlamda hemşehrileriyle bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Mahir Alay ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek: ''Hayatı boyunca hiç bu kadar şehit cenazesine katılmadığını söyledi. Ülkemizde yaşanan bu acının canımızı yakan bu acının bir an önce son bulması gerektiğini söyledi. Ülke olarak kenetlenme zamanı olduğunu teröre karşı millet olarak topyekün demokratik tepkimizi ortaya koymamız gerekiyor.'' dedi.

Katılımcıların çeşitli konularda görüşlerini dile getirdiği ziyarette Genel Sekreter ve Dernek Sözcüsü Burhan Akdoğan söz alarak: ''Bir tarafımda dava arkadaşlarım, bir tarafımda hemşehrilerim ve yol arkadaşlarım.. Bugün çok mutluyum, bu mutluluğu bana yaşatan siz dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.'' dedi.

Gecenin sonunda BBP Ankara İl Başkanı sayın Mahir Alay'a Sinop İline özgü üzerinde Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun resmi olan "Gemi Maketi" takdim edildi. Gece, karşılıklı güzel dilek ve temennilerle son buldu.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: anssiad başkanı ankara 13 09 2015 00:50
ilimizin ismini dağlara taşlara yazdıracağınızdan kuşkum yoktur sn başkan ve yönetim kurulunu tebrik eder başarılarının devamını temenni eder emeği geçen herkeze saygılarımı sunarım


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

120387


Tasarım:DtGaNi