Yayın Tarihi:13 09 2015 20:26(2298)

Ayancıklı Aile Kazada Yaşamını Yitirdi

Avusturya’da meydana gelen kazada Ayancıklı bir aile hayatını kaybetti.

Olay Avusturya’nın başkenti Viyana’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cuma günü Zeynep Doğan, çocukları Ömer Doğan ve Rukiye Doğan ile İstanbul’dan uçakla Viyana’ya gitti. Viyana Havalimanı'ndan ailesini alan baba Cemal Doğan, evlerine gitmek üzere yola çıktı. A1 Otoyolu, St. Georgen Amstetten Bölgesi'nden, Linz istikametine gitmekte olan Cemal Doğan yönetimindeki araca, tır vurması sonucu sürücüler araçlarını emniyet şeridine çekti. Alkollü olduğu öğrenilen ve 130 km. hızla seyir eden başka bir araç sürücüsü, emniyet şeridine park eden Ayancıklı Doğan ailesine çarptı.

Kazada Ayancıklı Cemal Doğan (50), Zeynep Doğan (46) ve çocukları Ömer Doğan (23) olay yerinde hayatını kaybederken 15 yaşındaki Rukiye Doğan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bölge hastanesine kaldırılan Rukiye Doğan’ın komada olduğu öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, yapılan incelemelerde araçtan indikleri sırada kaza yeleği giymediklerine dikkat çekiliyor.

Haber: Ayancıkgazetesi.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: satılmış bayram 14 09 2015 19:11
cemal abiye ve eşine kıymetli ogluna allahtan rahmet diliyorum.kızına acil sifalar dilerim.basta zarife teyzeme ve ekrem abiye bas saglığı dilerim. dogan ailesinin bu acı gününde allah sabır versin.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

4378


Tasarım:DtGaNi