Yayın Tarihi:13 09 2015 20:47(1839)

Boyabat-Sinop Yolunda Neler Oluyor?

Boyabat-Sinop Tünelli Geçiş Yolu'nun hizmete açılması sonrası bu yolda birçok kamyonun balatalarının alev alması sonrası küle döndüğüne şahit olduk.

Geçtiğimiz günlerde ise yine aynı bu yolda seyir halindeyken alev alan kamyondan atlayan kamyon sürücüsü Çetin Gül (38) tedavi gördüğü Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Boyabat Tüneli'nden sonra Sinop istikametine uzun bir yokuş bulunurken, bu yokuşlu yolda bir çok kamyon, balataların ısınması sonrası alev aldı.

Kamyon sürücülerinin zor anlar yaşadığı bu yolda, bir vatandaşımız hayatını kaybederken, akıllara kamyonlara haddinden fazla tonaj mı yükleniyor sorusu geliyor.

Bu güzergâhta seyahat eden kamyonların tonajları, sorumlu kurum tarafından denetleniyor mu?

Denetleniyorsa bu yolda neden çok sayıda kamyon balatalarının ısınması sonucu alev alıyor?

Önümüzdeki günlerde daha kötü kazaların yaşanmaması için yetkililerin bu konuya el atması ve bu sorunun giderilmesi gerekmektedir.

Haber: A. Fatih YILMAZ - Bizim Karadeniz

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: çoraklı 15 09 2015 03:15
kamyon terörünü yazacağınız yerde attığınız başlıkla alakası olmayan haber yapmakta yeteneğinizi tartışmıyorum artık. daha geçen hafta o yolu kullandığımda ne karayolları denetimi nede trafik bölge müdürlüğü emniyet personelinin kontrolü vardı. kelle koltukta saatte 120 km hızla ve üzerinde neredeyse 30,35 ton yükle ne fren dayanır araç cüssesine sığınarak terör estiriyorlar.diyecegim o ki o yolda karşılaştığınız kamyonlardan uzak durun halleri varsa görsünler.

1. Yorum: dandik 14 09 2015 00:48
olayı haber haline getirilirken başlık ve metindeki özlü ve kısa anlaşılır olması esasıdır. şu başlığa bak. "sinop yolunda neler olur" ne demek her gün yol kesme hırsızlık mı var bu başlık yanlış öğrennin haberi yapan şahıs alış biraz bilmiyorsan sor bilene


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

104886


Tasarım:DtGaNi