Yayın Tarihi:15 09 2015 23:53(5313)

Boyabat'ta Cinayet

Bürnük Köyü ilerisinde bulunan Çökecek Yaylası'nda torunuyla ormanlık alana odun toplamaya giden Mustafa Kiraz, burada karşılaştığı A.G. ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışma sonunda A.G, yanındaki av tüfeğiyle Mustafa Kiraz'a ateş ederek vurdu.

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 64 yaşındaki Mustafa Kiraz, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan katil zanlısının yakalanması için arama başlatıldı.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: kahin çetin 25 09 2015 00:08
dikkat çekici ve oldukça da acı bir haber. bu katil, küçücük çocuğun yanında dedesini öldürüyor ve o günden bugüne kadar geçen süre içinde, sırra kadem basıp, ortadan kayboluyor.
adaletin pençesinden kurtulmak zor elbette ama, her nedense bu olayın failinin yakalanmasıyla ilgili herhangi bir gelişme yok. yerel basın olarak, sizlere de böylesi önemli olayların takipçisi olup, sonuçlarınıda, olayı tıpkı haberleştirdiğiniz gibi bu durumuda paylaşmanız gerekir. çünkü, allah rahmet eylesin. ölen öldü ama, geride bıraktığı başta büyük travma yaşayan o küçük torun ile birlikte büyük bir aile, akraba ve komşular var ki, o insanlar da her yerden o katilin yakalandığına, yakalanacağına ve bu konuda yapılan çalışmaların ne aşamada olduğunu bilmek istemektedirler. umarım en kısa zamanda bir gelişme olur da buralarda siz de basın olarak en doğru şekilde haber yapıp,kamuoyu ile paylaşırsınız diye düşünüyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98291


Tasarım:DtGaNi