Yayın Tarihi:17 09 2015 22:37(3080)

Küçük Çocukların Tüfekle Oyunu Ölüm Getirdi…

Durağan İlçesi'nin Uzunöz Köyü'nde yaşları 8 ile 10 arası 4 çocuk köyde saklambaç oynarken gizlenmek amacıyla bir bağ evine giderler. İstanbul’dan Kurban Bayramı tatili için annesi Nihal Kara ile birlikte köye gelen küçük Emirhan(9)’da büyük amcalarının torunları Furkan(10) ve İlyas(9)ile birlikte bağ evine gizlenirler.

Büyük dedeleri Mustafa Kara’ya ait bağ evinde askıda bulunan iki adet tüfeği alarak kovboyculuk oynamaya başlarlar. Birbirlerine karşı tüfekle oynarlarken bir müddet sonra tüfek ateş alır. Tüfeğin patlaması sonucu İstanbul'dan kurban bayramı tatili için gelen 9 yaşındaki Emirhan Kara başından aldığı kurşun yarası sonucu olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Küçük Emirhan'ın cansız bedeni Durağan Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken amca çocukları olan İlyas ve Furkan Kara gece boyunca jandarma gözetiminde tutuldu.

9 yaşındaki küçük zanlı İlyas Kara verdiği ifadesinde "Köyde oynuyorduk dedeme ait olan bal evine geldik, burada askıda 2 adet tüfek vardı. Tüfekleri aldık ve oynamaya başladık. Tüfek elimde birden patladı. Emirhan karşımızda oturuyordu. Tüfekle oynarken bizden patladı" dedi. Bayram tatili için eşi ve çocuklarını köye gönderen baba Şahin Kara’ya acı haber telefonla aranarak verildi. Anne Nihal Kara ise hastanede sinir krizleri geçirdi. Olay hakkında tahkikat devam ediyor. Küçük Emirhan'ın cansız bedeni otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber: duragan57.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

374568


Tasarım:DtGaNi